Le Mans Classic

Hvad er Le Mans Classic?
I 2018 afvikles det 9. Le Mans Classic løb.
Dette mindre kendte løb afvikles hvert andet år umiddelbart efter det årlige Le Mans løb. Denne historiske motorssportshændelse byder på et show med de biler, der i perioden mellen 1923 og 1979 skrev sig ind i 24-timer løbets historiebøger. 
Bilerne, der er fra 1923 og op til 1979, er opdelt i 6 forskellige klasser efter årstal. Løbet køres på Circuit des 24 Heures du Mans og har en traditionel Le Mans start lørdag kl. 16 og afsluttes med det ternede flag 24 timer senere.
Ialt forventes der mere end 350 deltagere. 
Folk fra hele verden samles til historiske løb, for at opleve nostalgien og samtidig have muligheden for at opleve en fantastisk udstilling af biler. Ud over dette historiske bilmøde, krydres det med et festlig "set-up" 
Organisationen bag Le Mans Classic lægger stor vægt på, at man rammer netop det klassiske stemning omkring det ældre Le Mans-løb. Derfor ser de også gerne, at man klæder sig lidt klassisk. Altså de lidt pæne lange bukser med poloshirt / en skjorte, en habitjakke / kort klassisk jakke, lukket sko og måske en hat. 

Hvornår?
5. - 9. juli 2018.

Hvad tilbyder vi?
Campingplads og entrebilletter. Grupperejser på forespørgsel
Eventuelle tribuner forespørges direkte på telefon 70 20 63 83 eller info@gptours.dk.

Pris fra:
1.050,-
Dage:5
Ophold på valgte campingplads, og entrebillet/ståplads til hver deltager. Ankomst er mulig fra den 5/7 - og afrejse skal ske senest den 9/7.
Transportmåde:Egen transport
Bestil rejse

Afgange og priser

AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
5/7Egen transportLe Mans Classic. Camping Maison Blanche.Mere end 81.050,-Bestil

Indkvartering

Camping Maison Blanche, Le Mans Classic

Camping Maison Blanche, Le Mans Classic

Beliggende perfekt i inderkredsen af banen og helt op ad selve banen. En beliggenhed som gør pladsen til en uhyre populær campingplads. Pladsen ligger syd for start / slut og følge...