Dannebrog skal igen til Tops!

Le Mans 2019 med Grand Prix Tours

Der vil blive skrevet dansk og international motorsportshistorie på Le Mans i 2019. Det klassiske 24-timers løb er VM-finale i den første super-sæson i sportsvogns-racing, der startede helt tilbage i foråret 2018. Det betyder, at Fernando Alonso i Le Mans kan blive kåret som sportsvogns verdensmester  – og han bliver i givet fald den første kører nogensinde, der har vundet VM i både Formel 1 og sportsvogne.

Alonso kører som bekendt for Toyota i prototype-klassen, hvor japanerne er tårnhøje favoritter til at score endnu en Le Mans-sejr. Men hvis prototype-klassen synes afgjort på forhånd, er der masser af spænding i den store GT-Pro klasse, hvor Le Mans 2019 også kan give en dansk verdensmester!  Michael Christensen kører ind i 2019 på en førsteplads i VM-stillingen for GT-biler, og han er favorit til at sikre sig titlen sammen med sin faste makker i Porsche-teamet, Kevin Estre.

2018 var året, da Danmark igen indtog sejrspodiet på Le Mans – 2019 kan blive endnu bedre! Michael Christensen grundlagde sin nuværende VM-føring med sejren i Le Mans 2018. Michael er nu etableret som en af verdens allerbedste GT-kørere, og endnu en sejr i det legendariske 24-timers løb ligger derfor lige til højrefoden (den man gi´r gas med!). Han kan få selskab på podiet af yderligere et par danskere. Jan Magnussen, der fritids-jobber i Grand Prix Tours´ ekspert-lineup ved vores Formel 1 Race Nights, stiller endnu en gang op for GM Corvette. Der er tradition for at Jan Magnussen er front-runner i GT-klassen, og 2019 kan blive året, hvor han kommer helt til tops for første gang siden 2009.

Nicki Thiim og Marco Sørensen, GT-verdensmestre 2016, ventes også at blande sig i kampen om GT-sejren i Le Mans. Aston Martins nye Vantage GTE havde en svær debut i 2018, men er blevet mere og mere konkurrencedygtig, og med Michael Christensen, Jan Magnussen og Nicki Thiim/Marco Sørensen, er drømmescenariet for Le Mans 2019 naturligvis, at Danmark kan besætte alle tre pladser på GT-podiet. Det er en realistisk drøm, som du kan opleve gå i opfyldelse sammen med Grand Prix Tours! 
Le Mans 2019 vil med stor sandsynlighed byde på flere danskere end det stærke firkløver i GT Pro-klassen. Christina Nielsen, der har været med i 24-timers løbet siden 2016, ventes endnu en gang til start i GTE-Am klassen. David Heimemeier Hansson har været fast mand i Le Mans-feltet siden 2012 og er også et oplagt emne. Og hvem ved – måske er der endnu flere danskere på startgridden, når Le Mans 2019 vinkes i gang?

Grand Prix Tours har som sædvanlig de bedste Camps i Le Mans, hvor vi endnu en gang byder på unik insider-viden. ikke mindst fra det populære indslag fredag, hvor de danske kørere møder op i Campen og villigt deler deres forventninger til årets 24-timers Le Mans 2019. Danmarks første Le Mans-vinder er på plads i campen, og sørger for at DU og vennerne holder i pole position med hensyn til at forstå og fornemme det legendariske 24-timers løb.

Velkommen til Le Mans 2019! 

Le Mans rejser

Der kan vælges mellem flg. muligheder 1) Le Mans kør selv -  2) Le Mans med bus -  3) Le Mans med fly -Læs mere »

Le Mans - Information

Her finder du praktiske oplysninger til rejsen. Du kan bl.a. se program på Le Mans, information om camps, baneguide og tribuneplan etc.Læs mere »