Krydstogt med MSC Armonia i Caribien & Rolex 24 Daytona

ROLEX 24 Daytona og Krydstogt med msc Armonia i CARIBIEN

14 dage med fuld fart og masser af biler kombineret med afslapning I Caribien. Du tager med til Daytona International Speedway og oplever Rolex 24/Imsa med flere kendte danskere i feltet og slut af med et krydstogt fra Miami til Cuba inkl. all inklusive – rejs 23. januar fra KUN 17.990

Tag med til Rolex 24/IMSA WeatherTech Sportscar Championship– amerikas svar på 24 timers Le Mans. Rolex 24 køres på den flotte Daytona International Speedway bane i Florida, hvor du kan følge flere danske topkørere som Jan Magnussen (Corvette), Christina Nielsen (Porsche), Michael Christensen (Porsche), Nicki Thiim og Marco Sørensen (Aston Martin). På Daytona kommer du helt tæt på alle biler og kørere og det er jo amerikansk, så tag med og oplev et fantastisk ”set up”. Forvent også at se mange kendte udenlandske kørere. Efter nogle interessante dage i Daytona og omegn med ræs på første klasse går turen til det sydlige Florida, hvorfra MSC Armonia tager dig med rundt i Caribien med besøg i Mexico, Jamaica, Cayman Islands og næsten 2 dage i Havana på Cuba – her er stadig masser af biler at se på, men vi taler dimentrale modsætninger til Sports Car bilerne, som netop har været i fokus.

Forresten... kender i historien med Juan Manuel Fangios kidnapning til F1 på Cuba.

Grand Prix Tours tilbyder:

 • Motorløb til Rolex 24/IMSA og efterfølgende krydstogt i Caribien
 • Se skibet MSC Armonia
   

Prisen for Arrangementet er inkl:

 • Fly København Orlando og Miami – København
 • 23 kg bagage, håndbagage og fuld catering på de oversøiske strækninger
 • Alle transporter ifølge nedenstående program
 • 5 nætter i delt dobbeltværelse på Daytona Inn Beach, Daytona Beach (ingen pension)
 • Weekend billet med fri tribuneplads til Daytona int. Speedway Center
 • Transport til banen torsdag – søndag iflg. nærmere program
 • Rundvisning på Daytona med Christina Magnussen (Jans hustru)
 • Mulighed for små ture i omegnen, som beskrevet (mod mindre tillæg)
 • Dansk turleder i Daytona
 • 7 nætters krydstogt i Caribien i den valgte kahyts kategori
 • Helpension ombord på skibet i hovedrestauranten
 • All inklusive drikkepakke ombord
 • Fri adgang til buffet ca. 20 timer i døgnet
 • Fri kaffe, te, vand i automater i skibets buffet
 • 2 halvdagsudflugter på Cuba
 • ”Cuba Libre” på hotel Lincoln i Havana*
 • Fri adgang til underholdning ombord, fitness, pool, teater, jacuzzi m.m.
 • Håndklæde service i kahyt, ved pool og ved strand.
   

Priserne er eKskl:

Servicegebyr, Visum USA, Tarajeta – indrejse til Cuba. Købes i Miami, Afbestillingsforsikring,
Rejseforsikring, udflugter, drikkepakke og transport fra skibet til lufthavnen


Børn u/18 år og 3./4. voksen

Børn u/18 år, som rejser ifølge med 2 fuldt betalende og bor i opredning, betaler fast pris på 13.990 kr. for 14 dage/12 nætter. Voksne betaler 17.990 kr. Disse priser gælder uanset kahytstype på skibet.
Bemærk - på hotellet i Daytona vil ekstra opredning bestå af at du får et værelse med 2 queen size senge. Her tillades op til 4 personer pr. værelse (2 smalle dobbeltsenge)

OBS: Øster Lindet skal kontaktes før bestilling for ledig kapacitet


Opgradering af hotel i Daytona

Ønsker du at bo lidt bedre i Daytona kan du opgradere dit værelse:

 • Studiolejligheder på samme hotel - her er værelser mod havet og med balkon.
 • Ocean Beach Suiter på samme hotel - større værelser med separat soverum og med balkon/terrasse. 
 • Wyndham Ocean Walk er et alternativ hotel af lidt højere standard. 

Udflugter

Du kan vælge at tage ud på egen hånd ved alle anløb. Du kan forvente mange lokale, der modtager gæsterne ved ankomst og tilbyder mange forskellige ture. Du kan også købe en af skibets udflugter – disse kan købes ombord eller inden afrejse.

Kennedy Space Center / Cape Caneveral
Der tilbydes udflugt til Cape Canaveral.Opholdet i Kennedy Spacecenter er på egen hånd, men generel entre er inkluderet. En times kørsel fra Daytona har du Cape Canaveral liggende i et stort sumpområde, hvor naturen omkring er smuk. Det er herfra NASA i mange år har opsendt sine raketter. Du har nu muligheden for at komme helt tæt på, se ramperne, bygningen hvor raketter er blevet bygget og fordybe dig i den fantastiske udvikling i rummet. Kennedy Space Center er åben og tager dig med gennem rumraketternes historie på en sådan måde, at du ikke kan undgå at blive fascineret. Med billetten har du adgang til en guidet rundtur i bus, hvor du ser ramperne, udstillinger med rumbiler, raketter og 3D biograf.
Turen koster kr. 495 per person inkl. entre. Turen gennemføres ved min. 8 personer.

Sant Augustine
Du får mulighed for at deltage i en hyggetur til Amerikas ældste by Sant Augustine. Her oser af hygge og charme og ægte nostalgi. Her bliver et par hyggelige timer til at opleve den gamle by og stemningen i byen inden der returneres til Orlando.
Turen koster kr. 100 per person.


Bemærk

Alle flytider er lokaltider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser mv.
BEMÆRK: 2 halvdagsudflugter er inkluderet på Cuba. Ønsker du at deltage i en af skibet andre udflugter på Cuba i stedet, kan du på skibet ændre udflugt mod tillæg.


Visum

Indrejse i USA for danske statsborgere kræver en ESTA godkendelse. Den kan udfyldes og betales på nettet. Pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemkomst. Ved besøg på de Caribiske øer kræves der ikke visum for danske statsborgere. Der er INGEN forsikringer, der dækker på rejser udenfor EU, så det må kraftigt anbefales, at der tegnes rejseforsikring for min. sygdom og hjemtransport. 
For indrejse til Cuba uden visum kræves et såkaldt Tarjeta. Dette skal købes i Miami Cruiseterminal inden afrejse og koster 15 US pr pers.


FOrbehold

Måtte løbet blive afbrudt på grund af regn, ulykke eller anden udefrakommende begivenhed, vil der ikke være nogen form for kompensation. Det er spillets regler, at der kan indtræffe uforudsete begivenheder. Forbehold for ændring af flytid.


 

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

Daytona Banen

Daytona Banen


Fakta om banen
 

  Løbsdag   Søndag d. 27. januar 2019
  Banenavn   Daytona International Speedway
  Første Grand Prix   1959
  Banelængde   5,730 km
  Antal omgange   24 timer - ca. 740 omgange
  Distance   ca. 4200 km
  Mest vindende bil   Porche
  Vinder 2017   Ricky Taylor, Jordan Taylor, Max Angelelli
  Vinder 2018  Filipe Albuquerque, Joao Barbosa, Christian Fittipaldi


Rolex 24 på Daytona er et 24 timers udholdenhed løb for sportsvogne på den berømte Daytona International Speedway i Daytona Beach i Florida. Løbet køres på den omkring 6 km lange bane, som omfatter dele af den berømte ovale Nascar bane, og nogle yderligere sving på inderste del af banen. 2018 Rolex 24 på Daytona markerer starten på den fjerde sæson af "WeatherTech Sports Car Championship", som er en fusion af Grand Am og den amerikanske Le Mans Serie.

Foruden en del genkendelige GT biler i feltet, bydes der også på de nyeste Porsche, Audi, Chevrolet og Ferrari. Rolex 24 vil også byde på LMP2 biler og Daytona Prototype biler. Disse chassis er lavet af Riley, Dallara og Lola med motorer drevet af BMW, Porsche, Ford, Lexus og Pontiac. Med et stjerne besat international kører line up, Rolex 24 er et racing fans drømmeland. Du vil se en blanding af Le Mans, Nascar og Indy Car kører som alle konkurrerer i et udholdenhedsløb. Der forventes, at ca. 54 biler stiller op til start og traditionen tro forventes mange sæder besat med stjernekørere – set med danske øjne vil den gule Corvette med Jan Magnussen givetvis være i fokus. I 2018 deltager 5 danske kørere - Jan Magnussen i Corvette, Christina Nielsen i Porschem Marco Sørensen og Nicki Thiim i Aston Martin, og Michael Christensen i Porsche..

Daytona International Speedway er et fantastisk syn – her er mere end 250.000 siddepladser. Daytona er en hel speciel oplevelse og stedet, hvor du kommer hel tæt på kørere, biler og mekanikere. Stemningen i pitområdet er fantastisk og foregår i en afslappet stemning med masser af snak og hygge – det ser man ikke mange steder. Du kommer virkelig helt tæt på racerverdenen.

Når Jan Magnussen stiller til start i sin Corvette og absolut ingen i tvivl om, at han kører efter sejren!!. På denne tur har vi mulighed for at tilbyde en hel speciel rundtur på banen – Jan har gennem årene flittig haft sin hustru, Christina med på ture og hun er af natur nysgerrig og kender Daytona rigtig godt. På denne tur får du en rundtur på Daytona International Speedway anført af Christina Magnussen, som fortæller om anlægget og giver gode råd om området og fortæller gerne om ”livet som racer hustru” . Turen slutter i garageanlægget, hvor Jan Magnussen vil være klar til at hilse på og fortælle om hans egne forventninger til løbet og ikke mindst chancen for at kunne rejse hjem med endnu et Rolex ur i bagagen.

Tag med Grand Prix Tours på en forrygende tur i afslappet atmosfære, hvor der er plads til at improvisere

Program

Program for ROLEX 24 DAYTONA & Krydstogt med MSC ARmonia
 

Dag Program
Onsdag 23.01 Kl. 09.45 - Afrejse fra København via London.
Kl. 19.05 - Ankomst Orlando.
Ved ankomst til Orlando er der transfer til hotellet i Daytona Beach. En køretur på ca. 1 time. Herefter indkvartering på hotellerne.  Efter ankomst byder Grand Prix Tours på en øl i pubben som velkomst og en lille snak om morgendagen.
Torsdag 24.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.
Transport til Dayton International speedway for at se kvalifikationen. 
Efter kvalifikationen tilbydes du en lille tur i lokalområdet med besøg på et mindre "Musclecar" værksted og efterfølgende udstilling (Turen koster 100 kr. pr. person)
Fredag 25.01 Der kan købes morgenmad på hotellet. 
Transport til Dayton International speedway.  
Rundtur med Christina Magnussen og visit i garagen hos selveste Jan Magnussen og Corvette. Ved banen er der dagen igennem masser af aktiviteter og stemningen er høj på en afslappet måde.
Over middag har du mulighed for at deltage i en eftermiddags tur, hvor vi kører langs kysten til St. Augustine, som kaldes for nationens ældste by. Her bliver et par hyggelige timer til at opleve den gamle by og stemningen i byen inden der returneres til Daytona. Tilkøb.
Lørdag 26.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.
Transfer til banen. 
Dagen hvor startskuddet lyder til ROLEX 24, og brølet af over 54 biler skal ses og høres.
Kl. 14.10 - Startskuddet for det 54. ROLEX 24.
De næste 24 timer er der så løb for alle pengene!! En oplevelse er i vente. Livet på og omkring banen oser af atmosfære og racer stemning – glæd dig!!.
Søndag 27.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.

Transfer til banen.
Kl. 14.10 - Løbet slutter efter nogle forhåbentlig spændende timer, og forhåbentlig kan vi se Jan Magnussen kravle på podiet.
Når løbet er slut, er der god tid til at opleve sejrsceremonien og hygge sig i de hyggelige områder ved banen.
Transfer tilbage til hotellet. Om aftenen tilbydes samlet spisning (mad og drikke ekskl).
Mandag 28.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.
Om morgenen vil der være afgang i minibus til Miami Cruise Terminal. Vi følger kysten direkte til Miami. Der er en transport tid på ca. 5 timer. Vi holder et par pauser undervejs til at strække benene. 

Ved ankomst til Miami check-in på MSC Armonia.
Opholdet ombord er med helpension

Kl. 19.00 - MSC Armonia sejler ud fra Miami.
Tirsdag 29.01 Til søs.
Onsdag 30.01 Kl. 13.00 - Ankomst Montego Bay - Jamaica
Kl. 19.00 - Afgang
Torsdag 31.01 Kl. 08.00 - Ankomst George Town - Cayman Island
Kl. 15.00 - Afgang
Fredag 01.02 Kl. 10.00 - Ankomst Cozumel - Mexico
Kl. 18.00 - Afgang
Lørdag 02.02 Kl. 13.00 - Ankomst Havana - Cuba
Halvdagsudflugt inkl.
Skibet ligger i havn og overnatter. Nyd en hyggelig aften ude og oplev charmerende Havana.
Søndag 03.02 Halvdagsudflugt inkl.
Kl. 17.00 - Afgang fra Havana.
Mandag 04.02 Kl. 07.00 - Ankomst til Miami.
På skibet kan du købe dagsudflugter i Miami og hvor der bl.a. indgår aflæsning i lufthavnen. Det er også muligt med bagage opbevaring flere steder i Miami, så du kan opleve byen på egen hånd.
Afrejse mod Danmark kl. 18.30
Tirsdag 05.02 Ankomst Danmark
Generelt Mødetid i lufthavn er 2 timer før afrejse.  Husk at få lavet gyldig ESTA ansøgning til USA inden afrejse. Mødetid ved skibet er 2 timer før afgang. Husk at få lavet tarjeta i krydstogtshavnen i Miami.

   OBS. Der tages forbehold for programændringer

Krydstogt

Krydstogt i Caribien med MSC Armonia

23. januar er der ankomst til Orlando. Herfra transfer til jeres hotel på Daytona Beach, hvor hotellet er klar til at tage mod dig. I Daytona bor du ved stranden og har ca. 10 km til Daytona Speedway International. Resten af dagen kan bruges til at indsnuse atmosfæren i det livlige område ved Daytona beach. Under opholdet i Daytona, ser du selvfølgelig kvalifikationen den 24. januar og i Daytona kommer du helt tæt på alle biler. På Daytona støder du ind i Christina Magnussen, som bruger lidt tid på at vise rundt og fortælle lidt om området. Under opholdet i Daytona har du også mulighed for at tage med på udflugt til USA`s ældste by, dagstur til St. Augustine, besøge en stor outletstore og besøge et par bilmuseer – det ene Muscle Car i Daytona.

Mandag d. 28. januar tager i hul på Drømmen om Caribien. I forlader Daytona Beach i minibus og kører langs kysten på hovedvej 1 - direkte til krydstogtshavnen i Miami. Køretiden er på ca. 5 timer og der er indlagt et par pauser til at strække benene undervejs.
MSC Armonia sejler ud fra Miami kl. 19.00 og sætter kurs mod sydens til sol og varme i magiske Caribien. Den næste uge byder på mødet med mange nye folkeslag og et ægte eventyr. Du oplever den Caribiske kultur, ser Maya stammernes pyramide og livsværk, kan svømme med rokker og opleve de mange artede fisk  – mulighederne er uendelige og ombord bliver du forkælet med god mad og mange aktiviteter.

Helt specielt for denne ture får i halvanden dag på Cuba - inkl. 2 udflugter. I ligger til i den charmerende hovedstad Havana, som er smækfyldt med stemning og atmosfære. Snart føler man sig henført til de glade 60ér med gamle biler, store cigarer og flotte kolodnitidsbygninger. Nyd et par eventyrlige dage i Havana og på Cuba. Det er noget ganske særligt. 

Efter krydstogtet slutter, går turen mod Danmark. I kommer i land i Miami kl. 07.00 om morgenen. Forvent at det kan tage op til et par timer at komme fra borde. På skibet kan du købe dagsudflugter i Miami  - og bl.a. hvor det er muligt at blive sat af i lufthavnen. Der er flere steder med bagageopbevaring i Miami så du kan komme rundt på egen hånd. Efter krydstogtet skal man selv sørge for at komme i lufthavn. Vi anbefaler at være i lufthavnen min. 2 timer før afrejse og flyafgangen er kl. 18.30. 


Mad og drikke

Opholdet i Daytona er uden forplejning og ingen drikkevarer inkl.
Krydstogtet er inklusiv helpension ombord. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets buffet eller i middagsrestauranten. I middagsrestauranten får du anvist bord og sammensætter selv din 3-5 retters menu ud fra dagens menukort, som er nyt hver dag.
Du kan også vælge at spise i buffetrestauranten til morgenmad, frokost og aften. Her kan du frit komme og gå indenfor åbningstiderne. Tidspunkter for tidlig/sen spisning samt åbningstider i buffeten fremgår af det program, du dagligt får udleveret på skibet.
Tiderne kan variere ud fra anløb og om du er på havet.  
Har du valgt Aurea kahyt er der fri dining.


Udflugter på krydstogtet

Du kan vælge at købe skibets udflugter ombord eller at tage ud på egen hånd. Ved alle anløb kan du forvente mange lokale, der står klar til at modtage krydstogts gæster ved ankomst og tilbyde et utal af forskellige og spændende ture. Mange steder er det også fint blot at slentre rundt på egen hånd. 


Skibet

MSC Armonia tilhører rederiets 'Lirica klasse' og fremstår indbydende efter en gennemrenovering for få år siden, hvor skibet fik et kæmpe ”facelift”. MSC Armonia er et af rederiets mindste skibe og medtager godt 2.600 passagerer, men samtidig et skib med sjæl.  Skibet byder på lækker gastronomi, forkælelse, høj service og underholdning i form af shows og musik i skibenes hyggelige lounger. Og for de aktive er der joggingbane, fitness center, jacuzzi, teater e.t.c.
Alle nævnte faciliteter kan benyttes uden ekstra betaling. Skibet har tilmed en flot Spa- og wellnessafdeling, hvor der tilbydes mange forskellige behandlinger mod tillæg. Vælger du suite Aurea har du adgang til Wellnes og inkluderet en gang massage.

Hvad er forskellen på Bella og Fantastica kahytter

Fantastica kahytter er lidt dyrere og er inkl. samme ydelser som Bella plus....

 • Bedst beliggende kahytter i den valgte kategori
 • Mulighed for morgenmad i kahytten
 • Du vælger selv spisetid på tidlig eller sen seating
 • Du KAN vælge, om du ønsker at sidde med andre eller ved mindre bord (frokost og aften
   

OBS. Ønsker til spisetid og bordstørrelse skal fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.

Indkvartering

Boardwalk Inn and Suites, Daytona

Boardwalk Inn and Suites, Daytona

Din base er hyggelige Boardwalk Inn and Suites beliggende direkte ud til stranden. Hotellet har en super beliggenhed få hundrede meter fra centrum med butikker og restauranter. Fra hotellet...
Daytona Inn Beach Resort.

Daytona Inn Beach Resort.

Din base er hyggelige Daytona Beach Inn Resort beliggende direkte ud til stranden. Hotellet har en super beliggenhed få hundrede meter fra centrum med butikker og restauranter. Fra hotellet er d...