Rolex 24 Daytona & Krydstogt i Caribien

ROLEX 24 Daytona & Krydstogt i CARIBIEN

14-20 dage med fuld fart og masser af biler kombineret med afslapning I Caribien. Du tager med til Daytona International Speedway og oplever Rolex 24/Imsa med flere kendte danskere i feltet og slutter af med et krydstogt fra Miami til Caribien. Vælg mellem 2 unikke krydstogter. Priser fra 17.990,-

Hvis du vil vide meget mere om løbet i Daytona - klik
Når arrangementet i Daytona slutter går det mod Miami hvor de store krydstogtsskibe holder til. Du kan vælge mellem 2 interessante ture. Den første tur er med skibet MSC Armonia og er af en uges varighed. Den anden tur er med skibet MSC Divina og er et krydstogt på 10 nætter. Begge skibe besøger nogle af de mest populære øer i det caribiske øhav. 

Grand Prix Tours tilbyder:

 • Motorløb Rolex 24 Daytona efterfulgt af krydstogt med MSC Armonia
 • Motorløb Rolex 24 Daytona efterfulgt af krydstogt med MSC Divina
 • Se skibet MSC Armonia
 • Se skibet MSC Divina
   

Prisen for Arrangementet er inkl:

 • Fly København - Orlando og Miami – København (tillæg fra Billund)
 • Inkl skatter, bagage, og catering mv.
 • Transport fra lufthavn til hotel i Daytona
 • 5 nætter i på Daytona Beach Resort and Conference
 • Transferservice til Daytona International Circuit torsdag, fredag, lørdag og søndag
 • Entrebillet med siddeplads til banen torsdag til søndag
 • Rundvisning på Daytona med Ole Lilholt
 • Deltagelse i 5 km morgenløb/gåtur banen rundt inkl. t-shirt (frivillig)
 • Garage morgenmad i fanzonen (søndag)
 • Åben pitwalk fra torsdag til søndag i garager og fanområde
 • Eftermiddagstur til St. Augustine - fredag
 • Velkomstgave
 • Dansk turleder i Daytona
 • Transport fra Daytona til Miami
 • 7 / 10 nætters krydstogt i Caribien i valgte kahyts kategori
 • 1 nat i Miami før krydstogt*
 • Helpension ombord på skibet 
 • Fri adgang til underholdning ombord, fitness, pool, teater, jacuzzi m.m.
 • Håndklæde service i kahyt, ved pool og ved strand.

* Gælder kun for gæster som skal med MSC Divina.

Priserne er ekskl.:
Morgenmad, hoteltax, rejseforsikring og afbestillingsforsikring, udflugter, ESTA til USA, drikkevarer, Service Charge på skibet.
Bemærk, at alle udflugter skal bestilles hjemmefra. Der er mulighed for opgradering af kahytter mod tillæg. 

Udflugter

Du kan vælge at tage ud på egen hånd ved alle anløb. Du kan forvente mange lokale, der modtager gæsterne ved ankomst og tilbyder mange forskellige ture. Du kan også købe en af skibets udflugter – disse kan købes ombord eller inden afrejse.

Sant Augustine
Du får mulighed for at deltage i en hyggetur til Amerikas ældste by Sant Augustine. Her oser af hygge og charme og ægte nostalgi. Her bliver et par hyggelige timer til at opleve den gamle by og stemningen i byen inden der returneres til Orlando.
Turen er inkl. men husk tilmelding ved bestilling.

Bemærk

Alle flytider er lokaltider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser mv.

Visum

Indrejse i USA for danske statsborgere kræver en ESTA godkendelse. Den kan udfyldes og betales på nettet. Pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemkomst. Ved besøg på de Caribiske øer kræves der ikke visum for danske statsborgere. Der er INGEN forsikringer, der dækker på rejser udenfor EU, så det må kraftigt anbefales, at der tegnes rejseforsikring for min. sygdom og hjemtransport. 

FOrbehold

Måtte løbet blive afbrudt på grund af regn, ulykke eller anden udefrakommende begivenhed, vil der ikke være nogen form for kompensation. Det er spillets regler, at der kan indtræffe uforudsete begivenheder. Forbehold for ændring af flytid.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

Daytona Banen

Daytona Banen


Fakta om banen
 

  Løbsdag   Søndag d. 25.-26. januar 2020
  Banenavn   Daytona International Speedway
  Første Grand Prix   1959
  Banelængde   5,730 km
  Antal omgange   24 timer - ca. 600 omgange
  Distance   ca. 4200 km
  Mest vindende bil   Porche
  Vinder 2018   Filipe Albuquerque, Joao Barbosa, Christian Fittipaldi
  Vinder 2019   Jordan Taylor, Fernando Alonso, Kamui Kobayashi


Rolex 24 på Daytona er et 24 timers udholdenhed løb for sportsvogne på den berømte Daytona International Speedway i Daytona Beach i Florida. Løbet køres på den omkring 6 km lange bane, som omfatter dele af den berømte ovale Nascar bane, og nogle yderligere sving på inderste del af banen. 2018 Rolex 24 på Daytona markerer starten på den fjerde sæson af "WeatherTech Sports Car Championship", som er en fusion af Grand Am og den amerikanske Le Mans Serie.

Foruden en del genkendelige GT biler i feltet, bydes der også på de nyeste Porsche, Audi, Chevrolet og Ferrari. Rolex 24 vil også byde på LMP2 biler og Daytona Prototype biler. Disse chassis er lavet af Riley, Dallara og Lola med motorer drevet af BMW, Porsche, Ford, Lexus og Pontiac. Med et stjerne besat international kører line up, Rolex 24 er et racing fans drømmeland. Du vil se en blanding af Le Mans, Nascar og Indy Car kører som alle konkurrerer i et udholdenhedsløb. Der forventes, at ca. 54 biler stiller op til start og traditionen tro forventes mange sæder besat med stjernekørere – set med danske øjne vil den gule Corvette med Jan Magnussen givetvis være i fokus. I 2018 deltager 5 danske kørere - Jan Magnussen i Corvette, Christina Nielsen i Porschem Marco Sørensen og Nicki Thiim i Aston Martin, og Michael Christensen i Porsche..

Daytona International Speedway er et fantastisk syn – her er mere end 250.000 siddepladser. Daytona er en hel speciel oplevelse og stedet, hvor du kommer hel tæt på kørere, biler og mekanikere. Stemningen i pitområdet er fantastisk og foregår i en afslappet stemning med masser af snak og hygge – det ser man ikke mange steder. Du kommer virkelig helt tæt på racerverdenen.

Når Jan Magnussen stiller til start i sin Corvette og absolut ingen i tvivl om, at han kører efter sejren!!. På denne tur har vi mulighed for at tilbyde en hel speciel rundtur på banen – Jan har gennem årene flittig haft sin hustru, Christina med på ture og hun er af natur nysgerrig og kender Daytona rigtig godt. På denne tur får du en rundtur på Daytona International Speedway anført af Christina Magnussen, som fortæller om anlægget og giver gode råd om området og fortæller gerne om ”livet som racer hustru” . Turen slutter i garageanlægget, hvor Jan Magnussen vil være klar til at hilse på og fortælle om hans egne forventninger til løbet og ikke mindst chancen for at kunne rejse hjem med endnu et Rolex ur i bagagen.

Tag med Grand Prix Tours på en forrygende tur i afslappet atmosfære, hvor der er plads til at improvisere

Program: Krydstogt med MSC Divina

Krydstogt i Caribien med MSC DIVINA

Afrejse fra Danmark til Orlando er onsdag d. 22. januar hvor i starter med arrangementet på Daytona International Speedway. I følger dette program indtil søndag d. 26. januar. Læs alt om programmet her. 

KAMPAGNE: Bestil inden 04. august 2019 og bliv opgraderet gratis fra indvendig til udvendig kahyt.

Program med MSC  Divina
 

Dag Program
Mandag 27.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.
Gæster som ikke skal på krydstogt har hjemrejse denne dag.

FOR GÆSTER SOM SKAL VIDERE PÅ KRYDSTOGT
kl. 09.00 - Afgang fra hotellet i Daytona mod Miami
I forlader Daytona Beach og kører langs kysten på hovedvej 1 -  til Miami. Køretiden er på ca. 5 timer og der er indlagt et par pauser til at strække benene undervejs. Der køres først til krydstogtsterminalen med gæster der skal sejle med MSC Armoni. Derefter går det til hotellet i Maimi hvor der er en overnatning.

Eftermiddagen og aftenen er på egen hånd i Miami
Tirsdag 28.01

Værelset i Miami skal forlades senest kl. 11.00 . Din bagage kan opbevares på hotellet indtil du vælger at tage til krydstogtsterminalen for ombord stigning om MSC Divina. Seneste ombord stigning er kl. 15.00. I skal selv sørge for at tage til krydstogstterminalen.

Kl. 17.00 - MSC Divina sejler ud fra Miami.

MSC Divina sejler ud fra Miami kl. 17.00 og sætter kurs mod sydens  sol og varme i magiske Caribien. De næste 10 dage byder på mødet med mange nye folkeslag og et ægte eventyr. Du oplever den Caribiske kultur, ser de gamle slaveøer, snorkler med farverige fisk og indsnuser den fantastiske atmosfære. Mulighederne er uendelige og ombord bliver du forkælet med god mad og mange aktiviteter.
Onsdag 29.01 Kl. 08.00 - Ankomst Freeport, Grand Bahamas
Kl. 18.00 - Afgang
Torsdag 30.01 Kl. 07.00 - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
Kl. 23.50 - Afgang
Fredag 31.01 Kl. 07.00 - Ankomst Miami, USA
Kl. 15.30 - Afgang
Lørdag 01.02 Til søs
Søndag 02.02 Kl. 15:30 - Ankomst San Juan, Puerto Rico
Kl. 23.59 - Afgang
Mandag 03.02 Kl. 09.00 - Ankomst Road Town, Brithis Virgin Islands
Kl. 18.00 - Afgang
Tirsdag 04.02 Kl. 07.00 - Ankomst Phillipsburg - St. Maarten
Kl. 14.00 - Afgang
Onsdag 05.02 Til søs
Torsdag 06.02 Kl. 12:00 - Ankomst Nassau, Bahamas
Kl. 18.00 - Afgang
Fredag 07.02 Kl. 07.00 - Ankomst Miami.
Ved hjemkomst til Miami, skal du forlade skibet i løbet af formiddagen og du skal selv sørge for at komme til lufthavnen.
Vi kan ANBEFALE, at tilbringe dagen i Dolphin Outlet som er beliggende få minutter fra lufthavnen og der er bagage opbevaringsmuligheder.

Afrejse mod Danmark kl. 18.55
Tirsdag 04.02 Ankomst Danmark
Generelt Mødetid i lufthavn er 2 timer før afrejse.  Husk at få lavet gyldig ESTA ansøgning til USA inden afrejse. Mødetid ved skibet er 2 timer før afgang. 

   OBS. Der tages forbehold for programændringer. 

Mad og drikke

Opholdet i Daytona er uden forplejning og  drikkevarer.
Krydstogtet er inklusiv helpension ombord. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets buffet eller i middagsrestauranten. I middagsrestauranten får du anvist bord og sammensætter selv din 3-5 retters menu ud fra dagens menukort, som er nyt hver dag. Du kan også vælge at spise i buffetrestauranten til morgenmad, frokost og aften. Her kan du frit komme og gå indenfor åbningstiderne. Tidspunkter for spisning samt åbningstider i buffeten fremgår af det program, du dagligt får udleveret på skibet. Tiderne kan variere fra anløb til anløb. Har du valgt Aurea kahyt er der fri dining.

Der er mulighed for at tilkøbe forskellige Drikkevarerpakker - se mere:

 • Easypakken koster kr. 2.200 
 • Premium pakken koster kr. 3.900
 • Premium Plus pakken koster kr. 4.900

Easypakken kan opgraderes til en Premium Pakke for kr. 1700 og en Premium Plus for kr. 2700.

Udflugter på krydstogtet

Du kan vælge at købe skibets udflugter ombord eller at tage ud på egen hånd. Ved alle anløb kan du forvente mange lokale, der står klar til at modtage krydstogts gæster ved ankomst og tilbyde et utal af forskellige og spændende ture. Mange steder er det også fint blot at slentre rundt på egen hånd. 

Skibet

MSC Armonia tilhører rederiets 'Lirica klasse' og fremstår indbydende efter en gennemrenovering for få år siden, hvor skibet fik et kæmpe ”facelift”. MSC Armonia er et af rederiets mindste skibe og medtager godt 2.600 passagerer, men samtidig et skib med sjæl.  Skibet byder på lækker gastronomi, forkælelse, høj service og underholdning i form af shows og musik i skibenes hyggelige lounger. Og for de aktive er der joggingbane, fitness center, jacuzzi, teater e.t.c.
Alle nævnte faciliteter kan benyttes uden ekstra betaling. Skibet har tilmed en flot Spa- og wellnessafdeling, hvor der tilbydes mange forskellige behandlinger mod tillæg. Vælger du suite Aurea har du adgang til Wellnes og inkluderet en gang massage.

Hvad er forskellen på Bella og Fantastica kahytter

Fantastica kahytter er lidt dyrere og er inkl. samme ydelser som Bella plus....

 • Bedst beliggende kahytter i den valgte kategori
 • Mulighed for morgenmad i kahytten
 • Du vælger selv spisetid på tidlig eller sen seating
 • Du KAN vælge, om du ønsker at sidde med andre eller ved mindre bord (frokost og aften
   

OBS. Ønsker til spisetid og bordstørrelse skal fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.

Program: Krydstogt med MSC Armonia

Krydstogt i Caribien med MSC Armonia

Afrejse fra Danmark til Orlando er onsdag d. 22. januar hvor i starter med arrangementet på Daytona International Speedway. I følger dette program indtil søndag d. 26. januar. Læs alt om programmet her. 

KAMPAGNE: Bestil inden 04. august 2019 og bliv opgraderet gratis fra indvendig til udvendig kahyt.

Program med MSC Armonia
 

Dag Program
Mandag 27.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.
Gæster som ikke skal på krydstogt har hjemrejse denne dag.

FOR GÆSTER SOM SKAL VIDERE PÅ KRYDSTOGT
kl. 09.00 - Afgang fra hotellet i Daytona mod Miami
I forlader Daytona Beach og kører langs kysten på hovedvej 1 - direkte til krydstogtshavnen i Miami. Køretiden er på ca. 5 timer og der er indlagt et par pauser til at strække benene undervejs. Der køres direkte til krydstogtsterminalen.

MSC Armonia sejler ud fra Miami kl. 19.00 og sætter kurs mod sydens til sol og varme i magiske Caribien. Den næste uge byder på mødet med mange nye folkeslag og et ægte eventyr. Du oplever den Caribiske kultur, ser Maya stammernes pyramide og livsværk, kan svømme med rokker og opleve de mange artede fisk  – mulighederne er uendelige og ombord bliver du forkælet med god mad og mange aktiviteter.

Kl. 19.00 - MSC Armonia sejler ud fra Miami.
Tirsdag 28.01 Til søs.
Brug dagen på at sove lidt længe og nyde en lang morgenmad. Herefter er der tid til at se skibet ordentlig og orientere sig. Over middag er der basis for at slappe af og nyde solen på soldækket. En dejlig og rolig start på jeres krydstogt.
Onsdag 29.01 Kl. 11.00 - Ankomst Ocho Rios - Jamaica
Kl. 17.00 - Afgang
Torsdag 30.01 Kl. 08.00 - Ankomst George Town - Cayman Island
Kl. 14.00 - Afgang
Fredag 31.01 Kl. 11.00 - Ankomst Costa Maya - Mexico
Kl. 19.00 - Afgang
Lørdag 01.02 Til søs
Søndag 02.02 Kl. 08:00 - Ankomst Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
Kl. 23.00 - Afgang 
Mandag 03.02 Kl. 07.00 - Ankomst til Miami.
Ved hjemkomst til Miami, skal du forlade skibet i løbet af formiddagen og du skal selv sørge for at komme til lufthavnen.
Vi kan ANBEFALE, at tilbringe dagen i Dolphin Outlet som er beliggende få minutter fra lufthavnen og der er bagage opbevaringsmuligheder.

Afrejse mod Danmark kl. 18.55
Tirsdag 04.02 Ankomst Danmark
Generelt Mødetid i lufthavn er 2 timer før afrejse.  Husk at få lavet gyldig ESTA ansøgning til USA inden afrejse. Mødetid ved skibet er 2 timer før afgang. 

   OBS. Der tages forbehold for programændringer. 

Mad og drikke

Opholdet i Daytona er uden forplejning og  drikkevarer.
Krydstogtet er inklusiv helpension ombord. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets buffet eller i middagsrestauranten. I middagsrestauranten får du anvist bord og sammensætter selv din 3-5 retters menu ud fra dagens menukort, som er nyt hver dag. Du kan også vælge at spise i buffetrestauranten til morgenmad, frokost og aften. Her kan du frit komme og gå indenfor åbningstiderne. Tidspunkter for spisning samt åbningstider i buffeten fremgår af det program, du dagligt får udleveret på skibet. Tiderne kan variere fra anløb til anløb. Har du valgt Aurea kahyt er der fri dining.

Der er mulighed for at tilkøbe forskellige Drikkevarerpakker - se mere:

 • Easypakken koster kr. 1.540 pr. uge
 • Premium pakken koster kr. 2.030 pr. uge
 • Premium Plus pakken koster kr. 2.870 pr uge.

Udflugter på krydstogtet

Du kan vælge at købe skibets udflugter ombord eller at tage ud på egen hånd. Ved alle anløb kan du forvente mange lokale, der står klar til at modtage krydstogts gæster ved ankomst og tilbyde et utal af forskellige og spændende ture. Mange steder er det også fint blot at slentre rundt på egen hånd. 

Skibet

MSC Armonia tilhører rederiets 'Lirica klasse' og fremstår indbydende efter en gennemrenovering for få år siden, hvor skibet fik et kæmpe ”facelift”. MSC Armonia er et af rederiets mindste skibe og medtager godt 2.600 passagerer, men samtidig et skib med sjæl.  Skibet byder på lækker gastronomi, forkælelse, høj service og underholdning i form af shows og musik i skibenes hyggelige lounger. Og for de aktive er der joggingbane, fitness center, jacuzzi, teater e.t.c.
Alle nævnte faciliteter kan benyttes uden ekstra betaling. Skibet har tilmed en flot Spa- og wellnessafdeling, hvor der tilbydes mange forskellige behandlinger mod tillæg. Vælger du suite Aurea har du adgang til Wellnes og inkluderet en gang massage.

Hvad er forskellen på Bella og Fantastica kahytter

Fantastica kahytter er lidt dyrere og er inkl. samme ydelser som Bella plus....

 • Bedst beliggende kahytter i den valgte kategori
 • Mulighed for morgenmad i kahytten
 • Du vælger selv spisetid på tidlig eller sen seating
 • Du KAN vælge, om du ønsker at sidde med andre eller ved mindre bord (frokost og aften
   

OBS. Ønsker til spisetid og bordstørrelse skal fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.

Indkvartering

Hotel Daytona Beach Resort & Konference, Daytona

Hotel Daytona Beach Resort & Konference, Daytona

Stort og velfungerende hotel beliggende med direkte adgang til kæmpe privat strand. Hotellet har 24 timers reception, uden- og indendørs pool, fitness center og restaurant. Hvis vejr...