+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Krydderier til F1 i Spanien

Gastronomi, Vin og Golf...

Tapas er noget af det mest fantastiske mad man kan spise…. Og ingen steder er det bedre end i Spanien. Uanset om du bor i Santa Susanna eller i centrum af Barcelona så er der masser af Tapas barer i alle afskygninger. Prøv f.eks. strandbaren Maui Beach Club i Santa Susanna. Det er billigt, enkelt og et mega originalt sted som samtidig ligger helt fantastisk….

Lis Wichmann
GPT salgskonsulent
Arrangementer for grupper

Gourmet i verdensklasse
& Cocktail kurser

I forbindelse med grupper til Formel 1 i Spanien oplever vi at mange gerne vil have et ekstraordinært arrangement. Noget som ikke går i glemmebogen, men sætter sig fast på nethinden. Noget som alle elsker og som giver anledning til hygge og fælleskab under afslappede former.

Vi kan natuligvis arrangere en traditionel byrundtur i Barcelona. Men skal det være ekstraordinært så se lidt mere på nedenstående forslag….

GOURMET MAD

Hvad siger i til en uforglemmelig oplevelse for ganen? Lækkerier på lækkerier…. En ægte Michelin mad oplevelse. Typisk er det et arrangement som tager det meste af en aften og med mange mindre serveringer. Spanien er det land i verden med flest Michelin stjerner – og med flest Top 100 restauranter. Costa Brava området er ingen undtagelse…. Et Michelin måltid er ikke billigt, men alligevel ligger priserne slet ikke på samme niveau som en middag på danske Restaurant Noma. Man får noget mere for pengene på disse breddegrader. Vi laver en pakke hvor både middag og transport er inklusiv i prisen. Bemærk: Reservation hertil skal foretages i god tid.

Forslag til Michelin stjernede restauranter

 • Disfrutar, Barcelona (tidl. kokke fra elBulli)
 • Tickets, Barcelona
 • El Celler de Can Roca, Girona
 • Casamar, Llafranc
 • Massana, Girona
 • Els Tinars, Llagostera
 • Tresmacarrons, El Masnou
 • La Cuina de Can Simon, Tossa de Mar

Fakta

 • Spanien har 13 restauranter i Top 100. Danmark ligger på en flot delt 5. plads med 6 restauranter.
 • Verdens bedste restaurant fra 2006 til 2009 “elBulli” lå i nabobyen til Santa Susanna.
 • Den største koncentration af Michelin stjernede restauranter er netop til Nordspanske region Catalonien.
VINSMAGNING

Spanske vine er populære. Rundt i landet findes mange små lokale Bodegaer som tilbyder vinsmagning på gamle charmerende gårde. Nogle har deres egen vinproduktion, mens andre er eksterne gårde som laver vinsmagning for vinproducenter der ligger mere afsides. I selve Barcelona er der mange små Bodegaer, der tilbyder vinsmagning. De bedste ligger typisk så de lidt svære at finde og ellers ser de måske lidt lurvede ud udefra, mens oplevelsen indendøre er helt autentisk. Ofte er det fordelagtigt at kommer i en gruppe og have reserveret tid. Så er der lavet forberedelser og oplevelsen bliver bedre.

Husk at særlig Nordspanien er kendt for Cava – en let mouserende vin….

COCKTAIL KURSUS

Barcelona har nogle af verdens mest trendy lounges  og cocktailbarer. Så hvad er mere nærliggende end at  lære pincipperne i at mixe cocktails professionelt. På kurset som varer et par timer oplæres du i hvad man kan mixe, hvordan man finder ud af korrekte sammensætninger, herunder videnskaben bag proportioner, hvilken type is der skal bruges med hvilke drikkevarer og endda hvilken rysteteknik, man skal bruge. Naturligvis er der både tilsmagninger og smagsprøver undervejs… En både hyggelig og absolut stemningsfuld aften.

Når du er færdig, vil du uden problemer matche Tom Cruise i filmen Cocktail….

Arrangementer for grupper

Golfers paradis
på PGA Catalunya

Skal opholdet med Formel 1 kombineres med en runde Golf så findes der få steder i Europa som er mere velegnet. Nok er Spanien en Gourmet oplevelse i særklasse men det er også – uden sammenligning – Europas Golf nation nr. 1. Antallet af baner er enormt og kvaliteten er helt i top. En af disse 5* golfanlæg ligger i udkanten af Girona – tæt på Santa Susanna.

PGA CATALUNYA – GOLF

Velkommen til et Golfparadis! PGA Catalunya er et imponerende golfresort med 36 huller, der er kendt overalt i golfverdenen. Mesterskabsbanen (Stadium Course) har de sidste 5 år rangeret i top 5 over Spaniens bedste golfbaner – nomineret af  eksperter og entusiaster i hele verden. Så der venter en oplevelse udover det sædvanlige… 

Både Stadium og Tour Courses er smukke par 72 park- og skovbaner, som er designet af Angel Gallardo. Stadium Course er ret lang med smalle fairways og kuperede greens. Tour Course har samme kvalitet, men er lidt kortere og har lidt mere plads fra banens tees. Golfbanerne har eget klubhus, proshop og omfattende træningsfaciliteter. Desuden findes også en sublim restaurant i klubhuset, denne anbefaler vi at du besøger – som minimum til en drink efter din runde. Stadium Course kæmper ofte med Valderrama om diverse titler i landet.

Stadium Course har været vært for flere turneringer på European Tour. Den anden bane – Tour Course – er også en spændende udfordring og bruges til finalen på Challenge Tour. Spanien og Costa Brava regionen forsøgte, at få Ryder Cup 2020 til PGA Catalunya, men blev slået på målstregen af Marco Simone i Rom. Det fortæller lidt om niveauet…. Banerne spilles i fantastisk natur med skov, udsigt til bjergene og så er banerne anlagt efter de mest optimale forhold.

Spaniens Grand Prix

Gourmet, vin og golf er arrangementer som kan planlægges i forbindelse med F1 i Spanien . Gå tilbage og læs om Spaniens Grand Prix.