+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Konfirmand tur – Le Mans

Forkæl konfirmanden med en oplevelse der sent vil glemmes. Hos Grand Prix Tours tilbyder vi Le Mans og Formel 1 ture til konfirmanden. Her er der mere end et motorløb der venter.

Læs mere om Formel 1
som konfirmationsgave… 

En overraskelse for livet

Konfirmationsgaven

Le Mans er et legendarisk løb der i den grad kan blive til en unik gave til konfirmanden. Overraskelsen i at få en oplevelse og en rejse er noget helt særligt og går man en lille smule op i biler og brændt dæk – så er en Le Mans tur det helt rigtige valg. Tag en forlænget weekend og få den fedeste tur sammen med konfirmanden. Udover det 24 timer lange løb er der masser af stemning i vores camp og rundt om banen. Specielt til årets konfirmander er der et lille arrangement gemt i ugens program.

24 timers Le Mans...

Oplevelsesgaver efterspørges mere og mere. Hos Grand Prix Tours har vi derfor lavet et særligt tilbud, som passer ekstra godt til en konfirmationsgave. Her er flere konfirmander samlet og stemningen er i top. Du modtager en særlig T-shirt, der kan gives til konfirmanden. 

Le Mans med Grand Prix Tours

Bo i vores camp med andre konfirmander

Det legendariske 24 timers løb afholdes i starten af Juni. Her er der optakter, træning og selvfølgelig det intensive løb hvor forskellige klasser køres på samme bane, på samme tid. Der er mulighed for kør selv, bus eller fly. Vælger I at rejse med os og bo i vores camp kan I drage nytte af alle vores spænende arrangementer der sætter stemningen for en fantastsik weekend i motorsportens tegn. 

Kørerparaden er et stemningsfyldt event hvor kørerne kører gennem Le Mans by og bliver hyldet af publikum. Vil man se hvordan bilerne bliver gjort klar til løbsstart er vores anbefalinger at besøge den åbne pitlane. Her kommer man tæt på bilerne og kan se mekanikerne lave de sidste forberedelser. 

Til RaceVisit vil der være mulighed for en lille sludder med de danske kører. De er også klar på et billede og en autograf med konfirmanden. Herrefrokosten er det sidste store arrangement inden løbet skydes igang. Her er frokostbuffeten linet op og ingen går sulte fra bordet.

Skal konfirmanden have en ekstra overraskelse i det franske, er der mulighed for selv at sidde med foden på speederen. Gokart banen ligger få minutters fra vores camp. Det må være den ultimative racegave til en fartglad konfirmand.

Galleri