+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Konfirmand – Formel 1

Forkæl konfirmanden med en oplevelse der sent vil glemmes. Hos Grand Prix Tours tilbyder vi Le Mans og Formel 1 ture til konfirmanden. Her er der mere end et motorløb der venter.

Læs mere om Le Mans
som en konfirmationsgave…

En overraskelse for livet

Konfirmationsgaven

En Formel 1 rejse er på mange måder den perfekte gave. Overraskelsen i at få en oplevelse og en rejse er noget helt særligt, og går man en lille smule op i biler og brændt dæk – så er en Formel 1 tur det helt rigtige valg. Tag en forlænget weekend og få den vildeste tur sammen med konfirmanden. Udover løbet, RaceNight og hele oplevelsen omkring banen, så modtager konfirmanden også en lille gave fra Grand Prix Tours, inden I skal afsted.

Vælg mellem alle destinationer...

Oplevelsesgaver efterspørges mere og mere. Hos Grand Prix Tours har vi en række af Formel 1 løb, som der passer ekstra godt til en konfirmationsgave. Her er flere konfirmander samlet og løbene er intense ligesom stemningen. Når der ikke køres på banen er der mulighed for at danne nye venskaber.

F1 weekend i forlængelse af konfirmationstiden

Spaniens Grand Prix ligger i slutningen af juni så konfirmanden hurtigt kan få indløst sin gave. Om i vil bo centralt i Barcelona eller på strandpromenaden i Santa Susanna er op til jer. Circuit de Catalunya er i dag en af de mest velfungerende Formel 1 baner og oplevelserne står i kø.

Galleri

Hollands Grand Prix

En uforglemmelig tur indenfor rækkevide

Holland ligger “lige rundt om hjørnet” og mange danskere hungrer efter at opleve denne bane efter den har været ude af F1 kalenderen i 36 år. Ud over et fantastisk stemningsfyldt løb på Max Verstappens hjemmebane, er der et unikt museum. Her findes der ikke mindre end 275 biler og 130 års udvikling af bilens historie. 

Galleri

Le mans oplevelse i konfirmationstiden

24 timers Le Mans ligger i midten af juni, så konfirmanden kan komme afsted så tæt på konfirmationen som muligt. På Le Mans bliver I indlogeret på Karting Syd i jeres ønskede kategori. Le Mans er en kæmpe oplevelse for alle aldre og der er rig mulighed for at se spændende ræs, høre koncerter og opleve stemningen omkring 24 timers løbet.

Galleri