+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Kørselsvejledning

Alle veje fører til...
GPT's forslag

Vejen til Le Mans

Antallet af ruter til Le Mans er uendelig, og meget afhænger i høj grad af trafikken. Derfor bør du ikke benytte nedenstående vejledning i blinde. Tag vejledningen som en ekstra hjælp og brug ellers sund fornuft. Lyt gerne til trafikmeldingerne. 

ADRESSEN

Der findes ikke en postadresse til vores lejr på Le Mans, da området det meste af året blot ligger hen som marker og grønne områder. 

Men adressen til banens hovedindgang er: 
Boulevard Des Italiens, 72000 Le Mans, France

KOORDINATER

Disse koordinater går til GPT’s hovedlejr Karting Syd:
Breddegrad: 47.9369 
Længdegrad: 0.2141 

Den korteste rute går over Paris og er den, vi beskriver herunder. Et godt alternativ til turen over Paris er at benytte motorvejen fra Rouen til Le Mans og dermed slippe for en evt. myldretid i Paris. Ruten via Rouen er cirka 55 km længere, men alt afhængig af hvornår I kører igennem Paris, kan det være et fornuftigt alternativ.

Kørselsbeskrivelse

Antallet af ruter til Le Mans er uendelig, og meget afhænger samtidig af trafikken. Derfor bør du ikke benytte nedenstående vejledning i blinde. Tag vejledningen som en ekstra hjælp og brug ellers sund fornuft. Lyt gerne til trafikmeldingerne. 

KARTING SYD – LE MANS
  • Motorvej A1 følges mod Paris
  • Kort efter Charles De Gaulle-lufthavnen, hvor rastepladsen Vemars er passeret, følges A3 mod Bordeaux. Fortsæt med at køre mod Bordeaux. Motorvejen kommer til at hedde A86 og A4, men kør hele tiden mod Bordeaux, indtil du når ud på A10
  • Efter Paris deler motorvejen sig –  A10 går mod Bordeaux, mens A11 går mod Le Mans. Her køres der nu mod Le Mans
  • Kort før Le Mans går en motorvej af mod Tours. Kør af her og følg denne (undertavler viser mod Le Mans). Kør af ved den første afkørsel (23). Her kommer man ned igennem betalingsanlægget og derefter op i en stor rundkørsel. Kør af med sidste vej ud af rundkørslen, så du kommer ned på en 4-sporet vej
  • Følg den 4-sporede vej, til du kan se Dunlop-kurven på din venstre hånd. Når der kommer et enormt græsområde på venstre hånd, kører du af med denne afkørsel. Her skiltes mod ”D 315” – ”LeMans” – ”Pont Lieve”. Du kommer op i en rundkørsel, hvor du følger sidste vej ud af rundkørslen, så du kommer tilbage ned på den 4-sporede vej i modsat retning. Kør herefter af med 1. afkørsel
  • Drej til højre og følg vejen ned langs hovedtribunen. Fortsæt, til der kommer en rundkørsel, hvor der drejes til venstre (skiltning mod Karting Prost). Efter ca. 200 meter kører du under Le Mans-banen. Ca. 200 meter længere fremme kommer Karting Syd på venstre hånd.

Den korteste rute går over Paris. Som et alternativ til turen over Paris kan I med fordel benytte motorvejen fra Rouen til Le Mans og dermed slippe for en evt. myldretid i Paris. Ruten via Rouen er cirka 55 km længere, men alt afhængig af hvornår I kører igennem Paris, kan det være et fornuftigt alternativ.