Kinas Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL KINA

I 2019-sæsonen køres Grand Prix #1000. Det sker i Shanghai i april, når Kinas Grand Prix køres. Grand Prix Tours tilbyder to forskellige rejser til det historiske løb: En decideret Formel 1 rejse med fokus på løbet i Shanghai, og en rundrejse, der udover opholdet i Shanghai også byder på både Xian og Beijing.

Vil du gerne opleve Den Forbudte By og Den Himmelske Freds Plads i Beijing, gå på Den Kinesiske Mur, se Terracotta-Krigerne og evt. cykle på Xians bymur og samtidig mærke drønet fra formel 1 bilerne, der suser forbi dig? Så er rundrejsen lige noget for dig! På samtlige udflugter er der engelsktalende guide, der livligt beretter om historien og seværdighederne.. Se hele turens program i detaljer længere nede på siden.   

Har du måske tidligere været i Kina og vil "nøjes" med selve formel 1 oplevelsen, skal du vælge den kortere tur med 4 nætter i Shanghai, hvor der også er inkluderet et par udflugter.

Grand Prix Tours tilbyder:

 • Flyarrangement - Formel 1: 10.04 2019 - 15.04 2019 - TUR 1
 • Flyarrangement - Formel 1 og rundrejse: 10.04 2019 - 19.04 2019 - TUR 2
 • Entrebillet 


Prisen for flyarrangement (TUR 1) er inkl:

 • Flytransport Kastrup - Shanghai t/r
 • Skatter, bagage, catering, drikkevarer og underholdning på flyet
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 4 nætter på 4* Central Hotel i Shanghai
 • Morgenmad på hotellet alle dage
 • Udflugter og entreer i Shanghai ifølge programmet
 • Engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Transfer til banen lørdag og søndag
 • Tribunebillet H eller K (overdækket) til banen lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond


Prisen for flyarrangement rundrejse (TUR 2) er inkl:

 • Flytransport Kastrup - Shanghai og Beijing - Kastrup
 • Skatter, bagage, catering, drikkevarer og underholdning på flyet
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 4 nætter på 4* Central Hotel i Shanghai
 • 1 nat på 4* Mercure Xian on Renmin Square i Xian
 • 1 nat i nattog fra Xian til Beijing
 • 2 nætter på 4* Penta Hotel i Beijing
 • Morgenmad på hotellet alle dage
 • 3 x frokost
 • Togbillet fra Xian til Beijing
 • Indenrigsfly fra Shanghai til Xian inkl. bagage
 • Udflugter og entreer i Shanghai, Xian og Beijing ifølge programmet
 • Engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Transfer til banen lørdag og søndag
 • Tribunebillet H eller K (overdækket) til banen lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond

   

Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter udover de i programmet nævnte og øvrige tribuner.
Fradrag, hvis ikke der skal bruges entrebillet, er kr. 1.000 pr. pers.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, en bestilling er først registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Transport

Der er arrangeret transport til og fra Shanghai International Circuit, der ligger cirka 60 kilometer fra byens downtown, lørdag og søndag.
Vil du gerne ud på banen og overvære træningen om fredagen, kører metroens linje 11 direkte derud. Den er hurtig og super effektiv. Stationen hedder Shanghai International Circuit. Alternativt er taxa eller bus det bedste alternativ.

Visum

For danske statsborgere kræves der visum til Kina. Dette skal søges på ambassaden inden afrejse og tager 7-14 dage. 

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

Program

Program for flyarrangementER

Dag Program
Onsdag 10.04 - Start for TUR 1 og TUR 2 Kl. 13.20 - Afrejse fra Kastrup for TUR 1 og TUR 2.
Under den lange rejse serveres rigtig god mad med øl og vin - intet mangler. På turen er der underholdningsprogram ombord lige fra spil til et stort udvalg af film - nyd den gode service og slap af.
Torsdag 11.04

Kl. 07.10 - Ankomst Shanghai for TUR 1 og TUR 2.
Ved ankomst til Shanghai modtages du i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder dig velkommen. Herefter køres du direkte til hotellet for indkvartering.

Eftermiddagsudflugt: The Bund og Nanjing Road
The Bund er den berømte gade langs Huangpu floden. Den har gennem århundreder været symbolet på Shanghai og vidner om det gamle Shanghais pragt og elegance med et utal af storslåede bygninger fra kolonitiden. På den modsatte side af floden finder du det komplet modsatte: Enorme, moderne skyskrabere, der tårner sig op og skaber en futuristisk skyline. Nanjing Road er Kinas mest kendte shoppinggade og er over 5 km lang. Her bliver der tid på egen hånd til at shoppe løs i alle butikkerne, der sælger alt mellem himmel og jord.

Resten af dagen er til fri disposition til at opleve Shanghai. Du kan f.eks. tage på en sejltur på Huangpu floden med udsigt til både The Bund på den ene side og skyskraberne på den anden. Et betagende syn, når mørket sænker sig, og alle bygningerne bliver oplyst.

Fredag 12.04

Morgenmad på hotellet.

Formiddagsudflugt: Shanghai Old Town
Besøg i Shanghais gamle bydel med bl.a. bazaren og Yuyuan Haven, der blev grundlagt i 1577 af en kinesisk embedsmand som en gave til hans forældre. Dette er en klassisk kinesisk have - fredfyldt og harmonisk - med templer, stenformationer og vandløb.

Resten af dagen er til fri disposition.
Du kan f.eks. tage ud på banen og se træning.
Eller hvad med et besøg i et af Shanghais få buddhistiske templer: Jade Buddha Templet? Det er stadig i brug i dag og er hjem for ca. 70 munke. Hovedattraktionen er den enorme siddende Buddha figur, der er udskåret af hvid jade og udsmykket med juveler. Figuren er over 2 meter høj og siges at veje over 1 ton.

Lørdag 13.04

Morgenmad på hotellet.
Transfer til F1-banen.

Vi er kommet frem til de spændende løbsdage, hvor vi er på banen det meste af dagen. Dagens højdepunkt er selvfølgelig at se kvalitikationen.

Inkl. i prisen er overdækket tribune H eller K - se priser for tribunetillæg i bestillingens trin 3.
Efter en spændende dag er der transfer retur fra banen.
Søndag 14.04

Morgenmad på hotellet.
Transfer til banen. 

Løbsdagen står for døren. Løbet starter kl. 14.00, og efter ca. 2 timer har vi vinderen af Kinas Grand Prix.  
Herefter er der transfer tilbage til hotellet. 

Den sidste aften i Shanghai. For dem, der har lyst, kan der arrangeres en fælles middag (ekskl. i prisen) på en lokal restaurant.
Mandag 15.04 - Afslutning for TUR 1

Tidlig morgenmad på hotellet.
Transfer til lufthavnen.

Kl. 08.30 - Flyafgang til Xian for TUR 2

Kl. 09.20 - Flyafgang til Kastrup for TUR 1
Foran os har vi en fornøjelig flyvetur tilbage til Europa. På hjemrejsen bliver du igen forkælet med mad og underholdning, og snart sætter vi igen hjulene på dansk jord.
Forventet ankomst i Kastrup kl. 16.20

Resten af programmet er kun gældende for TUR 2.

Kl. 11.15 - Ankomst Xian.
Ved ankomst til Xian modtages du i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder dig velkommen. Herefter køres du til hotellet for indkvartering og efterfølgende frokost.

Eftermiddagsudflugt: Terracotta-Krigerne
I 1974 under udgravningen til etableringen af en brønd gjorde nogle bønder et spektakulært fund. Frem af jorden dukkede en hel hær af terracotta-krigere - omkring 8000 figurer i menneskestørrelse - detaljeret udformede som soldater, generaler m.m. inkl. våben og stridsvogne. Et betagende syn og bevis på Qin dynastiets første kejsers magt og storhedsvanvid.

Tirsdag 16.04

Morgenmad på hotellet.
Formiddagen er til fri disposition.
Se f.eks. nærmere på Xians bymure, der er nogle af de ældste og bedst bevarede i hele Kina og kan dateres tilbage til det 2. århundrede f. Kr. hvor Xian var landets hovedstad. Muren er 14 km lang, og du kan tilbagelægge dele af den på cykel - i et roligt tempo, så der er plads til at nyde den fantastiske udsigt.

Eftermiddagsudflugt: Giant Wild Good Pagoda
Xians mest berømte bygningsværk er denne imponerende pagode, der huser flere buddhistiske kunstværker og skrifter. Hør den spændende historie om Buddhismens indtog i Kina mens der vises rundt i det store kompleks, der dateres tilbage til år 652. 

Efter udflugten er der direkte transfer til banegården, hvorfra du skal med nattoget til Beijing.
Kl. 19.20 - Afgang fra Xian

Onsdag 17.04

Kl. 07.00 - Ankomst Beijing - Kinas hovedstad og landets andenstørste by. Den ligger lige syd for de centralasiatiske stepper og er adskilt fra Gobi-ørkenen af en grøn bjergkæde, henover hvilken Den Kinesiske Mur løber.

Ved ankomst til Beijing modtages du på banegården af en lokal repræsentant, som byder dig velkommen.
Morgenmaden serveres på en lokal restaurant., hvorefter der køres direkte på udflugt.

Udflugt: Den Kinesiske Mur
Besøg på Mutianyu-sektionen af den berømte mur. Dette er en af de mindre trængte dele af muren, så der er plads til at vandre over en 2,5 km lang strækning med 22 vagttårne og utallige trappetrin på dette betagende forsvarsværk i et øde men smukt landskab. Her kan du befinde dig stort set alene på muren - kun med vindens susen som selskab.

Frokost ekskl. drikkevarer på lokal restaurant, og herefter køres du direkte til hotellet for indkvartering.

Aftenen er til fri disposition.

Torsdag 18.04

Morgenmad på hotellet.

Formiddagsudflugt: Den Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By
Forbered dig på at blive overvældet, når du står på verdens største offentlige plads, Tiananmen Square - også kendt som Den Himmelske Freds Plads - der dækker et areal på 440.000 m2. På pladsen findes flere imponerende monumenter som f.eks. Maos mausoleum. Over porten i pladsens nordlige ende hænger det velkendte portræt af den kinesiske republiks fader, og gennem porten får du adgang til Den Forbudte By. Denne stod færdig i 1420 og var hjem for 24 kejsere, hvoraf den sidste forlod Beijing i 1924. Hele det kejserlige kompleks siges at have 9999 værelser, som tilsammen husede 10.000 mennesker inklusive den kejserlige familie og 3.000 eunukker, tjenestefolk og konkubiner. Den Forbudte By er uden tvivl det bedst bevarede eksempel på klassisk kinesisk arkitektur.

Frokost ekskl. drikkevarer på lokal restaurant, og herefter køres til Silkemarkedet, hvor der bliver et par timer til at shoppe.

Aftenen til fri disposition.

Fredag 19.04 Tidlig morgenmad på hotellet.
Transfer til lufthavnen.
Kl. 10.55 - Flyafgang fra Beijing
Foran os har vi en fornøjelig flyvetur tilbage til Europa. På hjemrejsen bliver du igen forkælet med mad og underholdning, og snart sætter vi igen hjulene på dansk jord.
Kl. 16.20 - Ankomst Kastrup

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 14. april 2019
  Banenavn   Shanghai International Circuit
  Første Grand Prix   2004
  Banelængde   5,451 km
  Antal omgange   56
  Distance   305,066 km
  Banerekord   Michael Schumacher (2004)
  Vinder 2017   Lewis Hamilton
  Vinder 2018   Daniel Ricciardo


Kinas bane, Shanghai International Circuit, blev designet med inspiration i årtusindskiftet. Som en moderne bane med imponerende arkitektur har den gennemført målet om, at Kina skulle være en del af Formel 1-verdenen.

Arkitekterne Peter Wahl og Hermann Tilke sagde selv om banen: "Den 5,4 km lange bane er formet som den kinesiske karakter "Shang", der betyder "høj" eller "over". Andre symboler fra den kinesiske historie har også bidraget til banens design. F.eks. er holdbygningerne arrangeret efter inspiration fra Yuyan-parken i Shanghai. Banen er et eksempel på, at natur og teknologi meget nænsomt er kombineret med et harmonerende resultat."

Banen gør sig ikke kun bemærket for kraftig acceleration på de lige strækninger, men også for de hårde opbremsninger i svingene. Dette sætter høje krav til såvel kørere som biler og giver nogle vigtige muligheder for overhaling og stor spænding omkring løbets udfald. Hovedtribunen kan huse 29.000 tilskuere, der på magisk vis kan se næsten 80 procent af banen. Det er en kæmpe fordel for publikum. 

Det moderne anlæg er enormt og virker næsten overdimensioneret, men kæmpe-tribunerne giver et godt overblik. Svinget efter start/mål er med en radius tæt på 300 grader det “længste” i Formel 1, og modige kørere kan overhale ved at lægge sig på yderbanen, der så efter en “evighed” bliver til inderbanen i det følgende sving.

Lokal Guide

Shanghai, der er placeret ved Yangtze flodens delta i Østkina, er Kinas største by målt på indbyggertal. Inden for bygrænserne bor der 9,3 mio. indbyggere og i hele kommunen 18,1 mio. Til sammenligning bor der 7,6 mio. i Beijing - landets administrative hovedstad. Sammen med Hongkong er Shanghai Kinas økonomiske centrum. Det er en by, som aldrig sover, og som vækster hvert minut. Shanghai er en af de hurtigst voksende byer i verden, omend farten er aftaget noget de sidste par år. Den er på størrelse med Sjælland og er nærmest en blanding af Manhattan, Singapore, Tivoli og noget fra en science fiction-film. Økonomien er 16-doblet i løbet af 15 år, og resultatet er til at få øje på.

Byens nye skyline er facinerende og skudt op i Pudong-området, som for få år siden var rismarker. Her ses de mest surrealistiske bygninger. En af dem er Shanghais nye vartegn, Orientens Perle, hvor to store glaskugler i forskellig højde funkler som gigantiske glober på nattehimlen. Om aftenen omdannes flere af de største bygninger til gigantiske billedskærme med reklamer. 

På den modsatte side af Huangpu-floden ligger den populære flodpromenade og paradegade “The Bund”, som er Shanghais hjerte. Herfra er der en skøn udsigt over skyskraberne på modsatte side. Nanjing Lu er byens strålende forretningsstrøg, som passerer forbi Renmin-parken. På visse strækninger ser du her trendigt klædte “gadefejere”, som polerer de blanke fliser. Det er også her, du finder de luksuriøse forretninger og varehuse med det seneste japanske elektronik og mode fra hele verden.
 

Indkvartering

Central Hotel, Shanghai

Central Hotel, Shanghai

Fantastisk dejligt og velfungerende hotel med en super beliggenhed i downtown af Shanghai. Du er i gåafstand til alle byens store attraktioner inkl. The Bund, mange restauranter og byens hovedga...
Entrebilletter, Shanghai

Entrebilletter, Shanghai

Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen. 
Mercure Xian on Renmin Square, Xian

Mercure Xian on Renmin Square, Xian

Mercure Xi'an on Renmin Square ligger på den historiske Renmin-plads, 5 minutters kørsel fra Xi'ans banegård. Hotellet ligger 10 minutters gang fra Bell and Drum Tower....
Pentahotel, Beijing

Pentahotel, Beijing

Beijing Pentahotel har en central beliggenhed i erhvervskvarteret i Beijing. Det ligger lige ved butikscentret ​​New World, mens Den Himmelske Freds Plads og populære butikskvarterer...