Kinas Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL KINA

Til Kinas Grand Prix tilbydes to forskellige rejser: En decideret Formel 1 rejse med fokus på løbet i Shanghai, og en rundrejse, der udover opholdet i Shanghai også byder på både Beijing og Xian.

Vil du gerne opleve Den Forbudte By og Sommerpaladset i Beijing, gå på Den Kinesiske Mur, se Terracotta-Krigerne og cykle på Xians bymur og samtidig mærke drønet fra formel 1 bilerne, der suser forbi dig? Så er rundrejsen lige noget for dig! På samtlige udflugter er der engelsktalende guide, der livligt beretter om historien og seværdighederne.. Se hele turens program i detaljer længere nede på siden.   

Har du måske tidligere været i Kina og vil "nøjes" med selve formel 1 oplevelsen, skal du vælge den kortere tur med 4 nætter i Shanghai, hvor der også er inkluderet et par udflugter.

Grand Prix Tours tilbyder:

 • Flyarrangement - Rundrejse og Formel 1: 06.04 2018 - 16.04 2018 - TUR 1
 • Flyarrangement  Formel 1: 11.04 2018 - 16.04 2018 - TUR 2
 • 4* hotel i 4 nætter
 • Entrebillet 


Prisen for flyarrangement rundrejse er inkl:

 • Flytransport Kastrup - Beijing og Shanghai - Kastrup
 • Skatter, bagage, catering, drikkevarer og underholdning på flyet
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 3 nætter på 4* Penta Hotel i Beijing
 • 2 nætter på 5* Grand Mercure Xian on Renmin Square i Xian
 • 4 nætter på 4* Regal Shanghai East Asia Hotel i Shanghai
 • Morgenmad på hotellet alle dage
 • 6 x frokost
 • 3 x middag
 • Togbillet fra Beijing til Xian
 • Indenrigsfly fra Xian til Shanghai inkl. bagage
 • Udflugter og entreer i Beijing, Xian og Shanghai ifølge programmet
 • Engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Transfer til banen lørdag og søndag
 • Tribunebillet H eller K (overdækket) til banen lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond

 

Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Flytransport Kastrup - Shanghai t/r
 • Skatter, bagage, catering, drikkevarer og underholdning på flyet
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 4 nætter på 4* Regal Shanghai East Asia Hotel i Shanghai
 • Morgenmad på hotellet alle dage
 • 1 x frokost
 • 1 x middag
 • Udflugter og entreer i Shanghai ifølge programmet
 • Engelsktalende guide på transfers og udflugter
 • Transfer til banen lørdag og søndag
 • Tribunebillet H eller K (overdækket) til banen lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond

 

Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter udover de i programmet nævnte og øvrige tribuner.
Fradrag, hvis ikke der skal bruges entrebillet, er kr. 1.150 pr. pers.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, en bestilling er først registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Transport

Der er arrangeret transport til og fra Shanghai International Circuit, der ligger cirka 60 kilometer fra byens downtown, lørdag og søndag.
Vil du gerne ud på banen og overvære træningen om fredagen, kører metroens linje 11 direkte derud. Den er hurtig og super effektiv. Stationen hedder Shanghai International Circuit. Alternativt er taxa eller bus det bedste alternativ.

Visum

For danske statsborgere kræves der visum til Kina. Dette skal søges på ambassaden inden afrejse og tager 7-14 dage. 

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Program

Program for flyarrangementER

Dag Program
Fredag 06.04 - Start for TUR 1

Kl. 12.35 - Afrejse fra Kastrup for TUR 1.
Under den lange rejse serveres rigtig god mad med øl og vin - intet mangler. På turen er der underholdningsprogram ombord lige fra spil til et stort udvalg af film - nyd den gode service og slap af.

Lørdag 07.04

Kl. 06.55 - Ankomst Beijing
Ved ankomst til Beijing modtages du i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder dig velkommen. Herefter køres du direkte til hotellet for indkvartering.

Beijing er Kinas hovedstad og landets andenstørste by. Den ligger lige syd for de centralasiatiske stepper og er adskilt fra Gobi-ørkenen af en grøn bjergkæde, henover hvilken Den Kinesiske Mur løber.

Dagen er til fri disposition til at opleve Beijing.

Om aftenen er der fælles velkomstmiddag ekskl. drikkevarer på Duck de Chine - en af Beijings bedst bedømte restauranter.

Søndag 08.04

Morgenmad på hotellet.

Udflugt: Den Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By
Forbered dig på at blive overvældet, når du står på en af verdens største offentlige pladser, Tiananmen Square - også kendt som Den Himmelske Freds Plads - der dækker et areal på 440.000 m2. På pladsen findes flere imponerende monumenter som f.eks. Maos mausoleum. Over porten i pladsens nordlige ende hænger det velkendte portræt af den kinesiske republiks fader, og gennem porten får du adgang til Den Forbudte By. Denne stod færdig i 1420 og var hjem for 24 kejsere, hvoraf den sidste forlod Beijing i 1924. Hele det kejserlige kompleks siges at have 9999 værelser, som tilsammen husede 10.000 mennesker inklusive den kejserlige familie og 3.000 eunukker, tjenestefolk og konkubiner. Den Forbudte By er uden tvivl det bedst bevarede eksempel på klassisk kinesisk arkitektur.

Frokost ekskl. drikkevarer på lokal restaurant.

Udflugt: Rickshaw tur gennem Beijings hutonger
Sæt dig til rette på træsædet i en ægte rickshaw og lad dig fragte rundt i hutongerne i den ældre del af Beijing. Hutong er betegnelsen for netværket af smalle gader, der adskiller de traditionelle kvadratiske bygninger, der deles i flere hjem med en fælles gårdhave i midten. Der er besøg hos en lokal familie, som stadig benytter sig af denne boform. I dag er der ikke mange af disse bygninger tilbage, men tidligere boede alle på denne måde.

Aftenen til fri disposition.

Mandag 09.04

Morgenmad på hotellet.

Udflugt: Changling Ming Tombs
Denne samling af kejserlige mausoleer bygget af Ming dynastiets kejsere er på Unescos Verdensarvsliste. Oprindeligt udtænkt og konstrueret af den samme kejser, som byggede Den Forbudte By, og siden hen udvidet af efterfølgende kejsere, der alle placerede deres mausoleum i den samme dal og derved kreerede dette fascinerende område. Blandt højdepunkterne er Den Hellige Vej, der fører til de forskellige gravmæler, og langs hvilken, der står massive statuer af sten, som er med til at skabe en guddommelig stemning.

Frokost ekskl. drikkevarer på Brick Yard Hotel.

Udflugt: Den Kinesiske Mur
Besøg på Mutianyu-sektionen af den berømte mur. Dette er en af de mindre trængte dele af muren, så der er plads til at vandre over en 2,5 km lang strækning med 22 vagttårne og utallige trappetrin på dette betagende forsvarsværk i et øde men smukt landskab. Sidst på eftermiddagen kan du befinde dig stort set alene på muren - kun med vindens susen som selskab.

Aftenen til fri disposition.

Tirsdag 10.04

Morgenmad på hotellet.
Der tjekkes ud fra hotellet, og bagagen medbringes i bussen.

Udflugt: Sommerpaladset
En royal have gennem århundreder, der blev betragteligt udvidet og forskønnet af Kejser Qianglong i det 18. århundrede for senere at blive forladt, indtil Enkekejserinde Cixi påbegyndte en genopbygning i 1888 ved hjælp af penge, der egentlig skulle have været brugt til at oprette en moderne flåde. Slentr langs den 728 m lange korridor, der er dekoreret med 8000 malerier med kinesiske motiver, og se Cixis teater og de solide men kunstfærdige både på søen.

Frokost ekskl. drikkevarer på lokal restaurant.

Transfer til togstationen, hvorfra hurtigtoget fragter dig til Xian i løbet af ca. 6 timer.
Ved ankomst til Xian modtages du på stationen af en lokal repræsentant, som byder dig velkommen. Herefter køres du direkte til hotellet for indkvartering.
Resten af dagen til fri disposition.

Onsdag 11.04 - Start for TUR 2

Morgenmad på hotellet.

Udflugt: Terracotta-Krigerne
I 1974 under udgravningen til etableringen af en brønd gjorde nogle bønder et spektakulært fund. Frem af jorden dukkede en hel hær af terracotta-krigere - omkring 8000 figurer i menneskestørrelse - detaljeret udformede som soldater, generaler m.m. inkl. våben og stridsvogne. Et betagende syn og bevis på Qin dynastiets første kejsers magt og storhedsvanvid.

Frokost ekskl. drikkevarer på lokal restaurant.

Udflugt: Cykeltur på bymuren
Xians bymure er nogle af de ældste og bedst bevarede i hele Kina og kan dateres tilbage til det 2. århundrede f. Kr. hvor Xian var landets hovedstad. Muren er 14 km lang, men cykelturen noget kortere, og den foregår i et roligt tempo, så der er plads til at nyde den fantastiske udsigt.

Om aftenen er der middag og show. Her serveres i omegnen af 100 forskellige slags af de lækre dumplings, som du kan skylle ned med bl.a. risvin. Aftenens show byder på musik og dans med traditionelle instrumenter og fantastiske kostumer fra Kinas "Guldalder" - Tang Dynastiet. 

Kl. 13.20 - Afrejse fra Kastrup for TUR 2
Under den lange rejse serveres rigtig god mad med gode vine - intet mangler. På turen er der underholdningsprogram ombord lige fra spil til et stort udvalg af film - nyd den gode service og slap af.

Torsdag 12.04

TUR 1
Morgenmad på hotellet.
Transfer til lufthavnen og fly til Shanghai med ankomst omkring middag.

Kl. 07.10 - Ankomst Shanghai for TUR 2

Resten af programmet er fælles for TUR 1 og TUR 2.
Ved ankomst til Shanghai modtages du på stationen af en lokal repræsentant, som byder dig velkommen. Herefter køres du direkte til hotellet for indkvartering.

Udflugt: The Bund og Nanjing Road
The Bund er den berømte gade langs Huangpu floden. Den har gennem århundreder været symbolet på Shanghai og vidner om det gamle Shanghais pragt og elegance med et utal af storslåede bygninger fra kolonitiden. På den modsatte side af floden finder du det komplet modsatte: Enorme, moderne skyskrabere, der tårner sig op og skaber en futuristisk skyline. Nanjing Road er Kinas mest kendte shoppinggade og er over 5 km lang. Her bliver der tid på egen hånd til at shoppe løs i alle butikkerne, der sælger alt mellem himmel og jord.

Resten af dagen er til fri disposition til at opleve Shanghai. Du kan f.eks. tage på en sejltur på Huangpu floden med udsigt til både The Bund på den ene side og skyskraberne på den anden. Et betagende syn, når mørket sænker sig, og alle bygningerne bliver oplyst.

Fredag 13.04

Morgenmad på hotellet.

Udflugt: Shanghai Old Town
Besøg i Shanghais gamle bydel med bl.a. bazaren og Yu Haven, der blev grundlagt i 1577 af en kinesisk embedsmand som en gave til hans forældre. Dette er en klassisk kinesisk have - fredfyldt og harmonisk - med templer, stenformationer og vandløb.

Frokost ekskl. drikkevarer på lokal restaurant.

Udflugt: Jade Buddha Templet
Et af Shanghais få buddhistiske templer. Det er stadig i brug i dag og er hjem for ca. 70 munke. Hovedattraktionen er den enorme siddende Buddha figur, der er udskåret af hvid jade og udsmykket med juveler. Figuren er over 2 meter høj og siges at veje over 1 ton.

Resten af dagen er til fri disposition.

Lørdag 14.04

Morgenmad på hotellet.
Transfer til F1-banen.

Vi er kommet frem til de spændende løbsdage, hvor vi er på banen det meste af dagen. Dagens højdepunkt er selvfølgelig at se kvalitikationen.

Inkl. i prisen er overdækket tribune H eller K - se priser for tribunetillæg i bestillingens trin 3.
Efter en spændende dag er der transfer retur fra banen.
Søndag 15.04

Morgenmad på hotellet.
Transfer til banen. 

Løbsdagen står for døren. Løbet starter kl. 14.00, og efter ca. 2 timer har vi vinderen af Kinas Grand Prix.  
Herefter er der transfer tilbage til hotellet. 

Den sidste aften i Shanghai, og vi samles til en fælles afskedsmiddag ekskl. drikkevarer på restauranten Lost Heaven, der serverer lækker mad fra Yunnan provinsen i det sydvestlige Kina. 
Mandag 16.04 Tidlig morgenmad på hotellet.
Transfer til lufthavnen.
Kl. 09.20 - Flyafgang fra Shanghai.
Foran os har vi en fornøjelig flyvetur tilbage til Europa. På hjemrejsen bliver du igen forkælet med mad og underholdning, og snart sætter vi igen hjulene på dansk jord.
Kl. 16.20 - Ankomst Kastrup

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 15. april 2018
  Banenavn   Shanghai International Circuit
  Første Grand Prix   2004
  Banelængde   5,451 km
  Antal omgange   56
  Distance   305,066 km
  Banerekord   Michael Schumacher (2004)
  Vinder 2016   Nico Rosberg
  Vinder 2017   Lewis Hamilton


Kinas bane, Shanghai International Circuit, blev designet med inspiration i årtusindskiftet. Som en moderne bane med imponerende arkitektur har den gennemført målet om, at Kina skulle være en del af Formel 1-verdenen.

Arkitekterne Peter Wahl og Hermann Tilke sagde selv om banen: "Den 5,4 km lange bane er formet som den kinesiske karakter "Shang", der betyder "høj" eller "over". Andre symboler fra den kinesiske historie har også bidraget til banens design. F.eks. er holdbygningerne arrangeret efter inspiration fra Yuyan-parken i Shanghai. Banen er et eksempel på, at natur og teknologi meget nænsomt er kombineret med et harmonerende resultat."

Banen gør sig ikke kun bemærket for kraftig acceleration på de lige strækninger, men også for de hårde opbremsninger i svingene. Dette sætter høje krav til såvel kørere som biler og giver nogle vigtige muligheder for overhaling og stor spænding omkring løbets udfald. Hovedtribunen kan huse 29.000 tilskuere, der på magisk vis kan se næsten 80 procent af banen. Det er en kæmpe fordel for publikum. 

Det moderne anlæg er enormt og virker næsten overdimensioneret, men kæmpe-tribunerne giver et godt overblik. Svinget efter start/mål er med en radius tæt på 300 grader det “længste” i Formel 1, og modige kørere kan overhale ved at lægge sig på yderbanen, der så efter en “evighed” bliver til inderbanen i det følgende sving.

Lokal Guide

Shanghai, der er placeret ved Yangtze flodens delta i Østkina, er Kinas største by målt på indbyggertal. Inden for bygrænserne bor der 9,3 mio. indbyggere og i hele kommunen 18,1 mio. Til sammenligning bor der 7,6 mio. i Beijing - landets administrative hovedstad. Sammen med Hongkong er Shanghai Kinas økonomiske centrum. Det er en by, som aldrig sover, og som vækster hvert minut. Shanghai er en af de hurtigst voksende byer i verden, omend farten er aftaget noget de sidste par år. Den er på størrelse med Sjælland og er nærmest en blanding af Manhattan, Singapore, Tivoli og noget fra en science fiction-film. Økonomien er 16-doblet i løbet af 15 år, og resultatet er til at få øje på.

Byens nye skyline er facinerende og skudt op i Pudong-området, som for få år siden var rismarker. Her ses de mest surrealistiske bygninger. En af dem er Shanghais nye vartegn, Orientens Perle, hvor to store glaskugler i forskellig højde funkler som gigantiske glober på nattehimlen. Om aftenen omdannes flere af de største bygninger til gigantiske billedskærme med reklamer. 

På den modsatte side af Huangpu-floden ligger den populære flodpromenade og paradegade “The Bund”, som er Shanghais hjerte. Herfra er der en skøn udsigt over skyskraberne på modsatte side. Nanjing Lu er byens strålende forretningsstrøg, som passerer forbi Renmin-parken. På visse strækninger ser du her trendigt klædte “gadefejere”, som polerer de blanke fliser. Det er også her, du finder de luksuriøse forretninger og varehuse med det seneste japanske elektronik og mode fra hele verden.
 

Indkvartering

Entrebilletter, Shanghai

Entrebilletter, Shanghai

Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen.