Kinas Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL KINA

Formel 1 løbet i Kina tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Kina. Ved bestilling i god tid kan der selv vælges antal rejsedage, hotel etc. Standardturen er med 3 overnatninger i Shanghai. Infrastrukturen til og fra banen er fantastisk. Der går metro fra centrum til banen, og det fungerer virkelig godt - selvom der naturligvis er mange mennesker. 

Grand Prix Tours tilbyder:

 • Flyarrangement 12.04 2018 - 16.04 2018
 • 4* hotel i 4 nætter
 • Entrebillet 


Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Flytransport, Kastrup - Shanghai t/r
 • Inkl. skatter, bagage, catering, drikkevarer, underholdning som nævnt
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 4 nætter på 4* hotel i centrum
 • 4 x morgenmad på hotellet
 • Transfer til banen lørdag og søndag
 • Tribunebillet H eller K (overdækket) til banen lørdag og søndag
 • RaceNight med Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard (min. 10 deltagere)
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder (min. 10 deltagere)


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.
Bemærk: Alle udflugter skal bestilles hjemmefra.
Fradrag, hvis ikke der skal bruges entrebillet, er kr. 1500 pr. pers.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, en bestilling er først registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Transport

Shanghai International Circuit ligger cirka 60 kilometer fra byens downtown, og trafikken til banen er frygtelig: Kineserne kører aggressivt, og udlændinge bør have et kinesisk kørekort for at bevæge sig ud i det ekstreme kaos. Til gengæld er metroen blevet færdig, og linje 11 kører direkte ud til banen. Den er hurtig og super effektiv. Stationen hedder Shanghai International Circuit. Alternativt er taxa eller bus det bedste alternativ.

Visum

For danske statsborgere kræves der visum til Kina. Dette skal søges på ambassaden inden afrejse og tager 7-14 dage. 

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Program

Program for flyarrangement

Dag Program
Torsdag 12.04 Afrejse fra København.
Under den lange rejse serveres rigtig god mad med gode vine - intet mangler. På turen er der underholdningsprogram ombord lige fra spil til et stort udvalg af film - nyd den gode service og slap af.
Fredag 13.04 Ankomst Shanghai
Ved ankomst til Shanghai modtages vi i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder os velkommen. Herefter kører vi direkte til hotellet for indkvartering.
Resten af dagen er fri til afslapning eller udforskning af Shanghai.
Lørdag 14.04

Morgenbuffet på hotellet.
Transfer til banen.

Vi er kommet frem til de spændende løbsdage, hvor vi er på banen det meste af dagen. Dagens højdepunkt er selvfølgelig at se kvalitikationen.

Inkl. i prisen er overdækket tribune H eller K - se priser for tribunetillæg i bestillingen trin 3.
Efter en spændende dag er der transfer retur fra banen.

Ved min. 10 pers. vil der lørdag aften afholdes RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard
Søndag 15.04

Morgenbuffet på hotellet.
Transfer til banen. 

Løbsdagen står for døren. Løbet starter kl. 15.00, og efter ca. 2 timer har vi vinderen af Kinas Grand Prix.  Herefter er der transfer tilbage til hotellet. 

Aftenen er på egen hånd til endnu en lækker middag i Shanghai.
Mandag 16.04 Morgenbuffet på hotellet.

Midt på formiddagen er der transfer til lufthavnen.
Flyafgang fra Shanghai til København.
Foran os har vi en fornøjelig flyvetur tilbage til Europa.  Undervejs bliver der sørget for, at vi får maven mættet og er klar til en nattesøvn ombord - på hjemrejsen bliver man igen forkælet med mad og underholdning, og snart sætter vi igen hjulene på dansk jord.

Ankomst København.

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 15. april 2018
  Banenavn   Shanghai International Circuit
  Første Grand Prix   2004
  Banelængde   5,451 km
  Antal omgange   56
  Distance   305,066 km
  Banerekord   Michael Schumacher (2004)
  Vinder 2016   Nico Rosberg
  Vinder 2016   Lewis Hamilton


Kinas bane, Shanghai International Circuit, blev designet med inspiration i årtusindskiftet. Som en moderne bane med imponerende arkitektur har den gennemført målet om, at Kina skulle være en del af Formel 1-verdenen.

Arkitekterne Peter Wahl og Hermann Tilke sagde selv om banen: "Den 5,4 km lange bane er formet som den kinesiske karakter "Shang", der betyder "høj" eller "over". Andre symboler fra den kinesiske historie har også bidraget til banens design. F.eks. er holdbygningerne arrangeret efter inspiration fra Yuyan-parken i Shanghai. Banen er et eksempel på, at natur og teknologi meget nænsomt er kombineret med et harmonerende resultat."

Banen gør sig ikke kun bemærket for kraftig acceleration på de lige strækninger, men også for de hårde opbremsninger i svingene. Dette sætter høje krav til såvel kørere som biler, og giver nogle vigtige muligheder for overhaling, men også stor spænding omkring løbets udfald. Hovedtribunen kan huse 29.000 tilskuere, der på magisk vis kan se næsten 80 procent af banen. Det er en kæmpe fordel for publikum. 

Det moderne anlæg er enormt og virker næsten overdimensioneret, men kæmpe-tribunerne giver et godt overblik. Svinget efter start/mål er med en radius tæt på 300 grader det “længste” i Formel 1, og modige kørere kan overhale ved at lægge sig på yderbanen - der så efter en “evighed” bliver til inderbanen i det følgende sving.

Lokal Guide

Shanghai, der er placeret ved Yangtze flodens delta i Østkina, er Kinas største by målt på indbyggertal. Inden for bygrænserne bor der 9,3 mio. indbyggere og i hele kommunen 18,1 mio. Til sammenligning bor der 7,6 mio. i Beijing - landets administrative hovedstad. Sammen med Hongkong er Shanghai Kinas økonomiske centrum. Det er en by som aldrig sover, og som vækster hvert minut. Shanghai er en af de hurtigst voksende byer i verden, omend farten er aftaget noget de sidste par år. Den er på størrelse med Sjælland og er nærmest en blanding af Manhattan, Singapore, Tivoli og noget fra en science fiction-film. Økonomien er 16-doblet i løbet af 15 år, og resultatet er til at få øje på.

Byens nye skyline er facinerende og skudt op i Pudong-området, som for få år siden var rismarker. Her ses de mest surrealistiske bygninger. En af dem er Shanghais nye vartegn, Orientens Perle, hvor to store glaskugler i forskellig højde funkler som gigantiske glober på nattehimlen. Om aftenen omdannes flere af de største bygninger til gigantiske billedskærme med reklamer. 

På den modsatte side af Huangpu-floden ligger den populære flodpromenade og paradegade “The Bund”, som er Shanghais hjerte. Herfra er der en skøn udsigt over skyskraberne på modsatte side. Nanjing Lu er byens strålende forretningsstrøg, som passerer forbi Renmin-parken. På visse strækninger ser du her trendigt klædte “gadefejere”, som polerer de blanke fliser. Det er også her, du finder de luksuriøse forretninger og varehuse med det seneste japanske elektronik og mode fra hele verden.
 

Indkvartering

Central Hotel, Shanghai

Central Hotel, Shanghai

Fantastisk dejligt og velfungerende hotel med en super beliggenhed i downtown af Shanghai. Du er i gåafstand til alle byen store attrakstioner inkl. The Bund, mange restauranter og byens hovedga...
Entrebilletter, Shanghai

Entrebilletter, Shanghai

Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen.