+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Camp Karting Syd

GPT's hovedcamp
Bo midt i smørhullet...

GPT's populære hovedcamp
på Le Mans

Grand Prix Tours råder over flere campingpladser rundt om Le Mans-banen. Men det er ingen hemmelighed, at Karting Syd er vores mest populære lejr. Det er her, vi har vores hovedcamp på Le Mans. Det er her, det sker…

KARTING SYD

Karting Syd har en super beliggenhed i indercirklen og direkte op ad banen. Der er 200 meter til Porsche-kurven og ca. 15 min. gang til hovedindgangen ved Dunlop (1.800m). Lejren er eftertragtet og en af de mest attraktive indhegnede lejre på Le Mans. 

Fællesarealet på Karting Syd består af et kæmpe telt. der er indrettet med bænke og borde, hvor man kan sidde og hygge sig eller nyde et måltid mad. Også udenfor teltet er der lavet et hyggeligt område med opstillede bænke og borde samt parasoller. Er der liv i bilerne på banen, kan man høre lyden af ræs i baggrunden, mens man slapper af med en kold fadøl.

I den ene ende af teltet er baren indrettet. Her kan der købes et stort udvalg af drikkevarer (øl, vand, kaffe, vin og diverse spiritus), snacks, madbilletter etc. Baren har lange åbningstider og kan også hjælpe med spørgsmål. Det er også i dette område, I finder en ladestation til mobiltelefoner.

Hele lejren er indhegnet, og der står vagter døgnet rundt, som passer porten. Kun GPT’s egne  gæster har adgang til lejren. Det gør Karting Syd til et godt og sikkert sted at bo. 

LIV OG GLADE DAGE…

I området omkring det store telt er der altid en livlig stemning. Det er lejrens samlingspunkt og et hyggeligt sted til både at slappe af og møde andre Le Mans gæster.  Teltet er base for alle arrangementer, og her taler vi både om RaceVisit, underholdning, Herrefrokost etc. Det er også i teltet, man finder den store bar og serveringsområdet.

Lige ved teltet ligger også vores informationstelt, hvor der ved ankomst er check in og anvisning af teltnumre. I løbet af ugen er der mulighed for at købe lidt souvenirs som caps og t-shirts. Har nogen glemt en sovepose eller ønsker en klapstol, er der også et lille lager af praktiske ting. Desuden er det her, I finder Grand Prix Tours’ eksperter, hvis der er spørgsmål om arrangementer, lejren eller området i det hele taget.

På karting Syd har vi desuden vores gigantiske storskærm opstillet, og herfra kan man følge 24-timers løbet. Det betyder, at man ikke behøver være ude på banen gennem hele løbet, men også kan følge løbet fra lejren. Særligt i de sene aftentimer og de tidlige morgentimer er der mange samlet her. 

 

LIDT TIL MAVEN…

Lejren er opbygget med et område til vores danske køkken. Her bydes på veltillavet mad til alle måltider. Maden er med masser af smag, og der er rigeligt af den. Uden det skal lyde overdrevet, er det med stolthed, vi præsenterer Le Mans’ bedste køkken. Mange råvarer er medbragt fra Danmark, og maden tilberedes af vores egne danske kokke på Le Mans. Gennem årene  har vores køkken fået rigtig mange roser.

Galleri

TELTE OG STANDPLADSER

Resten af lejren består af forskellige telte og standpladser. Vi bygger lejren lidt logisk op, så ens teltetyper står samlet. På “Villavej” ligger villateltene, på “Racestreet” ligger de forskellige racetelte etc. Det hele er opbygget som en lille hyggelig landsby. I lejren er der opsat ekstra bade og toiletter for Grand Prix Tours’ gæster. 

Alle, som køber et arrangement inkl. indkvartering, vil opleve, at deres telt eller bungalow står klar til indflytning ved ankomst. Alle indkvarteringer har numre, og ved ankomst får I oplyst hvilket nummer, I skal bo i. 

Lige udenfor indgangen til Karting Syd har det lille traktortog stoppested – det er gratis og kører direkte op til hovedindgangen. Nemt og bekvemt, hvis man ikke vil gå. 

 

VIL DU VIDE MERE OM LE MANS…
le mans - ekstern camp
Eksterne camps
le mans - start på løbet
Village etc.
le mans - banen
Le Mans banen
Mad og drikke
le mans bil
Le Mans program

Opsummering

  • Stort festtelt med bænke og borde
  • Hyggeligt og lækkert udeområde med bænke, borde og parasoller
  • Stor og velassorteret bar med et bredt udvalg af kolde drikkevarer – og lange åbningstider
  • Dansk køkken med egne kokke, hvor der kan købes mad morgen, middag og aften
  • Bad- og toiletter, der kun kan benyttes Grand Prix Tours’ gæster.
  • Kæmpe storskærm, der under løbet holder dig opdateret
  • Aktiviteter som kørerbesøg, herrefrokost etc.
  • Informationstelt, hvor vores personale står til rådighed for at besvare spørgsmål, hæve penge etc.
  • Pladsen er indhegnet med dansk kontrol
  • Le Mans traktortog til hovedindgang holder lige ved lejren