Karting Syd - Village Pagodetelt

Nye telte i Pagode stil, som er væsentlig mere rummelige end mange af vore øvrige telte. De er kvardratiske og med fuld højde i hele teltet. Hvis man skal være lidt moderne, så er der faktisk loft til kip. 

Når du bestiller et Pagode-telt, så er det opstillet og klar ved ankomsten til Le Mans. Ved ankomsten får du fra personalet i informationsteltet tildelt teltnr. og anvist hvor teltet står. Herefter er du klar til at flytte ind. 

Teltet måler 300 x 300 cm i grundareal. I midten af teltet er der en skillevæg, der opdeler teltet i 2 rum, så der også er plads til lidt privatliv for begge beboere. Som standard er der opstillet 2 senge i hvert pagodetelt - en på hver side af skillevægen. Ved mere end 2 pers er det køjesenge. Ved ophold i Pagodetelte er det inklusiv en festivalstol per person og mulighed for at købe sengetøj med linned.

Teltet er med fast træbund, der giver super gode vilkår, hvis vejret ikke er optimalt. Endvidere er der et lille sengebord med en lampe, strøm der kan klare opladning af telefoner. Teltet er med lynlås i midten. 

Attribut

Køb af mad Ja
Toiletter Ja
Badeforhold Ja
Parkering v/telt Delvis
Grill tilladt Nej
Storskærm Ja
Informationstelt Ja
Bar Ja

Kort