Karting Syd - 6 pers. Villatelt

VILLAtelte H6 - telt med god plads

Er du træt af små festivaltelte, luftmadrasser, ingen plads, ingen lys m.v... Med andre ord, er du blevet for magelig til camping på den primitive facon?.. VI HAR LØSNINGEN.

Vi har gennem mange år tilbudt Villa-telte på Le Mans med plads helt op til 6 personer. I denne model deler man sovekabinen op med 1 dobbeltseng og en enkeltseng per sovekabine.

En virkelig god løsning til de, der gerne vil have lidt mere plads og komfort og samtidig få en god pris per person.  Er man kun 4 pers. bliver prisen højere.

beskrivelse af teltet

6-pers. villatelte i grøn/gul canvas stof og med vinduer. Fuld ståhøjde og plads til at have havemøbler indenfor. Det er muligt at lyne forsiden helt op, så man kan sidde i teltåbningen og nyde en blanding af sol og skygge. Teltet er udstyret med 2 separate sovekabiner. Hver kabine er udstyret med 1 dobbelt og 1 enkelseng, således man kan bo 6 pers i dette telt. Denne telttype sælges til minimum 4 pers

Dertil kommer et dejligt sæt havemøbler bestående af et plasticbord og 4 stole. Afslutningsvist er der strøm i teltet således man også har mulighed for lidt lys, når mørket falder på. Der kan tilkøbes parkering. Denne ligger max 100-200 meter fra teltet

Læs også om vore Camps på Le Mans
Bemærk teltet skal forlades søndag kl. 12.00.
 

Attribut

Køb af mad Ja
Toiletter Ja + ekstra vogne
Badeforhold Ja + ekstra vogne
Elektricitet Nej
Parkering v/telt Delvis
Grill tilladt Nej
Storskærm Ja
Informationstelt Ja
Bar Ja