Japans Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL JAPAN

Formel 1 løbet i Japan tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Japan. Ved bestilling i god tid kan der selv vælges antal rejsedage, hotel etc. Turen kan arrangeres efter individuelle antal overnatninger i Nagoya. Japan er et moderne land, men infrastrukturen til Suzuka Racing Course halter. Vi anbefaler billeje som bedste løsning. Fra Nagoya er er der ca 50 km.  

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement
 • 4 nætter på 3* hotel  
 • Entrebillet 

Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Flytransport København - Japan t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel
 • 4 nætter 3* hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • Entrebillet (ståplads) til F1 banen lørdag og søndag
 • Velkomstgave
   

Prisen for hotel og entrebillet er inkl:
Ophold på 3* hotel i Nagoya - Entrebillet (ståplads) til F1 banen Suzuka Racing Course fredag, lørdag og søndag. Mulighed for tilkøb af tribuner.

Kun entrebillet:
Entrebillet (ståplads) til F1 banen Suzuka Racing Course fredag, lørdag og søndag. Mulighed for tilkøb af tribuner.

Priserne er ekskl. rejseforsikring og afbestillingsforsikring, transfers, evt. enkeltværelsestillæg og opgradering af entrebillet.
Der er ikke et fast program for turen, da denne er på individuel basis og uden dansk turleder

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Transport

Der er 50 km fra centrum af Nagoya til Suzuka Racing Course. Der går tog til Suzuka, men disse er overfyldte i F1 weekenden. Vi anbefaler at leje en bil eller taxi. Køretiden er ca. 60 minutter.

Visum

For danske statsborgere er der ikke brug for visum til Japan. Ved ankomst får du automatisk 90 dages opholdstilladelse.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 10. oktober 2021
  Banenavn   Suzuka International Racing Course
  Første Grand Prix   1987
  Banelængde   5,807 km
  Antal omgange   53
  Distance   307,471 km
  Banerekord   Kimi Raikkönen (2005)
  Vinder 2018   Lewis Hamilton
  Vinder 2019   -

Vi anbefaler

 • Tribune B2 - Oplev starten og senere flotte highspeed-dueller
 • Tribune Q2 - Sienna og Prost gjorde denne chikane legendarisk


Om banen

Suzuka-banen er en af de mest spændende og måske farlige baner, der nogensinde har været brugt i Formel 1. Banen er kendetegnet ved, at den presser biler og kørere til det yderste. Honda byggede banen i 1962 som et testanlæg, og den var designet af datidens svar på Hermann Tilke, nemlig John Hugenholz. En stor temapark blev også bygget på banen, hvor det store pariserhjul står som kendetegn for Suzuka.

Efter at have lagt bane til diverse racerløb og Formel 2, var Suzuka-folket i 1987 trætte af at have tabt til Fuji-banen i kampen om Formel 1. Dette fik Hondas store inflydelse til sidst sat en stopper for, og Japans Grand Prix havde hermed et nyt hjem. Suzuka-banen var Japans nye Formel 1-hjemmebane og har siden været skyld i meget neglebideri - bl.a. kollisionen mellem legenderne Alain Prost og Ayrton Senna. Senest i 2014 hvor køreren Jules Bianchi i vådt føre mistede kontrollen over bilen og lå i coma i 9 måneder, inden han døde. 

Suzuka har en af sportens mest udfordrende sving. Blandt kørernes favorit er højhastighedskurven 130R (med 2 voldsomme ulykker i 2002 og 2003) og den berømte “spoon-kurve”. Dertil kommer banens flotte 8-tals layout. Banen har ofte været et af de sidste løb i kalenderen og derfor stået model til mange alvorlige miner og nedbidte negle. Det har ofte været her afgørelsen for en hel sæson er faldet. Dette gør Japans Grand Prix til noget helt specielt.

Lokal Guide

Japan forbliver en af de mest eksotiske destinationer i Formel 1 kalenderen. Lokalt kaldes landet for Nippon. Landet er på 377.835 km2 og består af en kæde af øer. De største af dem er Kyushu, Shikoku, Honshu og Hokkaido. Tokyo er en af de mest spændende og livlige byer i verden, mens landdistrikterne modsat er et kaotisk mix af total isolation og en tæt befolkningstæthed. Bjergene, især i den nordlige del af landet, er et blændende smukt område men så godt som umulig at bebo. De fladere områder i Central og Sydjapan huser langt de fleste af landets 127 millioner mennesker sammen med landets begrænsede landbrug. Suzuka Racing Circuit ligger 50 km sydvest for Nagoya, der er Japans tredjestørste by.

Blot 80 km fra Suzuka-banen ligger en af Japans “must see”-attraktioner: Den gamle kejserby Kyoto. Til trods for en barsk fortid med jordskælv, krige og brande i byens tidligste historie, så blev byen sparet for bomber under 2. verdenskrig. Byen har bevaret sin unikke kultur med mere end 2000 budhistiske templer, et utal af smukke japanske haver og flotte paladser. I det hele taget rummer Kyoto noget af det bedst bevarede arkitektur fra denne verdensdel samtidig med at den udstråler en sjælden uimodståelig charme.

Efter en weekend i Nagoya med besøg i kejserbyen Kyoto er det værd at opleve hovedstaden Tokyo. Herfra er der gode muligheder for et par afstikkere ud i naturen. F.eks. er der blot et par timers transport til Mount Fuji eller en shoppetur til Ginza med besøg i tempel- og paladsområdet. Dette kan kombineres med overnatning i de traditionelle japanske badehuse.

Indkvartering