Italiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ITALIEN 

Tag med Grand Prix Tours til Formel 1 på Monza. Vælg mellem flyrejser eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Vi bor på 4* hotel Crowne Plaza, beliggende 5 km fra Linate. Der er ca. 25 km til Formel 1 banen. Transfer til banen lørdag og søndag er inkl. i rejsens pris uanset om man er Kør Selv eller med fly. Under opholdet vil der lørdag aften være spændende RaceNight-arrangement med F1 ekspert Peter Nygaard. Banen på Monza er Ferraris hjemmebane og med ægte italiensk temperament. Det betyder altid et løb med en fantastisk stemning fra de italienske tifosi.

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 10.09 - 13.09 2021 eller 10.09 - 14.09 2021 - fra Kastrup
 • Kør selv arrangement med 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på hotel.
 • Entrebilletter


Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Fly t/r
 • 10 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Transport mellem hotel og F1-banen lørdag og søndag
 • 3 eller 4 nætter på hotel 
 • Morgenmad på hotellet
 • Entrebillet (ståplads) til banen fredag, lørdag og søndag
 • RaceNight med Formel 1 journalist Peter Nygaard og Jan Magnussen
 • Dansk turleder
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifondsbridrag

 

Prisen for KØR SELV-arrangement er inkl:

 • Valgte antal nætter på hotel 
 • Morgenmad på hotellet
 • Transport mellem hotel og F1-banen lørdag og søndag
 • Entrebillet (ståplads) til banen torsdag, fredag, lørdag og søndag
 • RaceNight med Formel 1 journalist Peter Nygaard og Jan Magnussen
 • Dansk turleder
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifondsbridrag


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, en bestilling er først registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Racenight

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Monza. Vi holder Grand Prix Tours RaceNight - en super aften med fælles hygge. Vi er i selskab med F1 korrespondent Peter Nygaard samt Jan Magnussen. Peter Nygaard kommer direkte fra pitten på Autodromo Nazionale Monza, og her er alletiders chance for at få opdateret sidste nyt omkring formel 1. Grand Prix Tours er vært med lidt snacks og drikke.

UDFLUGTER

SPECIALARRANGEMENT MARANELLO (gennemføres ved min. 10 pers.)
Når man er til Formel 1 i Italien, og ønsker den helt store herretur og/eller en ultimativ oplevelse i særklasse, så anbefaler vi tillægsarrangementet om mandagen med et besøg i Ferraris hjemby Maranello. 
Her får du mulighed for selv at sidde bag rattet i en Ferrari eller lignende og køre rundt i Maranellos smukke landskab. Ud over testkørslen er der inkluderet entre til Enzo Ferraris museum og frokost i den legendariske restaurant Montana, hvor mange prominente gæster og formel 1-kørere har indtaget deres frokost gennem tiden. 
Der er ca. 180 km fra Milano til Maranello. Udflugten finder sted mandag d. 13. september.

Pris pr. pers. kr. 2.990,- inkluderer:

 • Bustransport fra hotel i Milano til Maranello t/r  
 • 10 minutters testkørsel i Ferrari eller lignende bil 
 • Entre og rundvisning på Ferrari museet i Maranello
 • Busrundtur på Ferrari fabrikken
 • Frokost på den berømte legendariske Ferrari restaurant Montana. Alternativ restaurant kan forekomme.
 • Engelsktalende guide
   

TRANSPORT

Alle gæster, som har købt hotel og entrebillet, har transfer fra hotellet til banen inkl. lørdag og søndag inkluderet.

Ophold uden billet

Ønsker nogle personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er det muligt at lave fradrag for dette.

Pris fra:
950,-
Dage:4
Ved køb af tribunebillet bortfalder ståpladsbillet, så der kun udleveres én samlet billet. Originale entrebilletter sendes med anbefalet post ca. 10 dage før løbet, med mindre andet er aftalt og påført billetten.
Transportmåde:Egen transport
Bestil rejse

Program

Program

Dag Program

Fredag 10.09

 

Morgenmad på hotellet

Kl. 08.50 - Afgang fra Kastrup til Milano med ankomst kl. 10.55.
Ved ankomst modtages du af en lokal repræsentant, som sørger fra transfer til dit hotel.
Resten af dagen er fri.

Der vil være mulighed for overvære træningen på banen. Transport til og fra banen er på egen hånd

Lørdag 11.09 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Monza banen.
Ca. kl. 17.30 - Transfer retur fra banen til hotel
Kl. 19.30 - Møde med F1-ekspert Peter Nygaard samt Jan Magnussen til RaceNight. Mere information om arrangementet oplyses af turlederen. 
Søndag 12.09 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Monza banen.
Kl. 15.10 - Formel 1 på Monza start.
Ca. kl. 18.30 - Transfer retur fra banen til hotellet
 
Mandag 13.09

Morgenmad på hotellet.

Ca. kl. 04:30 - Afrejse fra hotellet til lufthavn.
Kl. 06.35 - Hjemrejse til København med ankomst kl 08.35

Evt. mulighed for tilkøb af udflugt til Maranello.

Tirsdag 14.09 Morgenmad på hotellet.

Ca. kl. 09.30 - Afrejse fra hotellet til lufthavn.
Kl. 11.35 - Hjemrejse til København med ankomst kl 13.35
GENEREL INFO BEMÆRK: Alle angivne flytider er vejledende.
​​​​​​​Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. Der er dansk turleder i Milano. Jeres entrebilletter til banen fremsendes med post ca. 1 uge inden afrejse sammen med program for turen.

Alle gæster henstilles til at følge lokale regler i forhold til Covid-19.

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 12. september 2021
  Banenavn   Autodromo Nazionale Monza
  Første Grand Prix   1950
  Banelængde   5,793 km
  Antal omgange   53
  Distance   306,720 km
  Banerekord   Rubens Barricello (2004)
  Vinder 2019   Charles Leclerc
  Vinder 2020   Ingen løb

Vi anbefaler

 • Tribune 13 - Den lynhurtige Aseari chikane
 • Tribune 6 - Nyd starten og de godeoverhalinger i første chikane
 • Tribune 8 a/b - 
   

Om banen

Monza er af mange anset som kongebanen indenfor Formel 1. Ikke bare er det et eksempel på en bane, der kombinerer fart og evner, men den har også hjerte og sjæl. Banen har været vidne til nogle af de bedste racerløb igennem tiderne, men også nogle af sportens værste ulykker. Faktisk har Monza lagt asfalt til flere Formel 1-løb end nogen anden bane: Den var med i kalenderen, da Formel 1-VM startede i 1950, og lige siden har Italiens Grand Prix været afholdt på banen i den kongelige park nord for Milano. Eneste undtagelse er 1980, da Monza var under ombygning, og Imola for et enkelt år fik æren af at afvikle det italienske grandprix. Det betyder, at der nu er kørt 68 Formel 1-grandprixer i Monza – to mere end i Monte Carlo og 15 mere end engelske Silverstone, der besætter tredjepladsen på Formel 1-banernes all-time rekordliste

Banen i Monza blev bygget tilbage i 1922, og har altid været en af de hurtigste i verden. I mange år var der to versioner af banen – en ’flad" version, som vi kender i dag, og en bane med hævede stejlkurver. De to baner kunne kombineres, og op gennem 1950´erne blev de spektakulære stejlkurver brugt i Italiens Grand Prix . I 1961 skete Formel 1-historiens værste ulykke på Monza, da den tyske VM-favorit Wolfgang von Trips´ Ferrari røg op over en sikkerhedsvold. 13 tilskuere og von Trips mistede livet, og i 1970 omkom Jochen Rindt under træningen til Italiens Grand Prix. Forinden havde han samlet så mange point, at han sidst på året blev kåret til verdensmester, og hans enke Nina modtog VM-trofæet. I starten af 1970´erne begyndte man af sikkerhedshensyn af bygge chikaner før flere af svingene. Alligevel er Monza i dag den sidste deciderede højfartsbane i Formel 1, og chikanerne sikrer spændende nedbremsningsdueller og overhalinger. For mange er der ikke andre baner, der indfanger sporten bedre end netop Monza. Italienerne kalder den for "La Pista Magica", som betyder den magiske bane, hvilket er en beskrivelse, ingen kan modsige.

Det tætteste opløb i Formel 1-historien kom på Monza i 1971, da Peter Gethin i BRM krydsede målstregen som vinder – en hundrededel sekund foran Ronnie Peterson (Lotus). Francois Cevert (Tyrrell) og Mike Hailwood (Surtees) var på tredje- og fjerdelpadsen henholdsvis ni og 18 hundrede sekund efter Gethin! Ronnie Peterson, der med 10 grandprix-sejre er Skandinaviens mest succesrige Formel 1-kører, døde efter en ulykke i Italiens Grand Prix 1978. 

Topfarten i Monza runder 350 km/t, og det hurtigste løb i Formel 1-VM nogensinde kom i 2003, da Michael Schumacher vandt Italiens Grand Prix med en gennemsnitsfart på 247,585 km/t. ”Det er altid spændende at køre race på Monza, for det er nok den bane i hele sæsonen, der giver de bedste overhalingsmuligheder,” siger Kevin Magnussen. Banen ligger cirka 20 kilometer nord for Milano. Monza er altid en livlig bane, hvor især antallet af Ferrari-tilhængere er til at få øje på. De røde flag med den sorte hest vejrer overalt i byen og på banen denne weekend. Og hvis der er noget italienerne kan, så er det at skabe god og intens stemning, hvilket er unikt i moderne Formel 1.

Det er med rette, at Monza har fået tilnavnet ’La Pista Magica’ – den magiske bane!

Lokal Guide

Milano er Norditaliens største by med omtrent 1,3 mio. indbyggere - med Monza og forstæder kravler dette tal  op på 7,5 mio. indbyggere. Byen er hovedstad i regionen Lombardiet og er uden tvivl landets økonomiske centrum, hvor også den italienske børs holder til. Byen har en god infrastruktur med et vidt forgrenet sporvejsnet og flere metrolinier. De mange gamle kanaler er efterhånden omdannet til stækt trafikerede boulevarder. Pulsen i Milano er, i sammenligning med andre italienske storbyer, hurtig, moderne og effektiv. De fleste vil ofte vurdere byen som værende mere central- end sydeuropæisk.

Milano er sammen med Paris Europas mode- og designby nummer ét. Her har alle de store italienske modefirmaer som Versace, Valentino, Armani og Dolce & Gabbana deres hovedkvarterer. Byen er et shoppingparadis, hvor store mode- og designhuse slår igennem for fuld styrke på de dyre boulevarder. Bliver dit kreditkort for rødglødende, kan der søges dækning i kvarteret omkring domkirken, hvor udvalget af butikker er mere varieret.

Men Milano er andet end mode. Det er også klassisk kunst og kultur. Byens operahus, det verdensberømte Teatro alla Scala, er en klassisk bygning, som du bare må forbi. Byen bugner af historiske pladser, kirker og palæer. F.eks. domkirken Duomo, som også er et “must” for alle førstegangsbesøgende. Kirkerummet kan rumme ikke færre end 40.000 mennesker, inden de røde lygter tændes. Og på taget findes en imponerende udendørs koncertsal. 

Afgange og priser

  AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
  9/9Egen transportF1 Italien. Hotel Crowne Plaza, Milano Linate. Torsdag - SøndagMere end 85.290,-Bestil
  9/9Egen transportF1 Italien. Entrebillet, Torsdag - SøndagMere end 8950,-Bestil
  9/9Egen transportF1 Italien. Hotel Crowne Plaza, Milano Linate. Torsdag - MandagMere end 85.990,-Bestil
  9/9Egen transportF1 Italien. Hotel Crowne Plaza, Milano Linate. Torsdag - TirsdagMere end 86.890,-Bestil
  10/9Fly fra KastrupF1 Italien. Hotel Crowne Plaza, Milano Linate. 4 dage/3 nætter. Fly fra Kastrup.Mere end 88.590,-Bestil
  10/9Fly fra KastrupF1 Italien. Hotel Crowne Plaza, Milano Linate. 5 dage/4 nætter. Fly fra Kastrup.Mere end 88.890,-Bestil
  10/9Egen transportF1 Italien. Hotel Crowne Plaza, Milano Linate. Fredag - SøndagMere end 84.490,-Bestil
  10/9Egen transportF1 Italien. Hotel Crowne Plaza, Milano Linate. Fredag - MandagMere end 85.290,-Bestil
  10/9Egen transportF1 Italien. Hotel Crowne Plaza, Milano Linate. Fredag - TirsdagMere end 85.990,-Bestil

  Indkvartering

  Hotel Crowne Plaza, Linate, Milano

  Hotel Crowne Plaza, Linate, Milano

  Dejligt 4* hotel, beliggende i San Donato, en forstad til Milano. Hotellet er beliggende i et roligt business kvarter med grønne områder tæt ved motorvejen A1. Hotellet ha...