Italiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ITALIEN

Tag med Grand Prix Tours til Formel 1 på Monza. Vælg mellem flyrejser eller et arrangement med hotel og entrebilletter. På Monza er der dansk turleder med. Vi bor på 4* hotel Crowne Plaza, beliggende 5 km fra Linate. Der er ca. 25 km til Formel 1 banen. transfer til banen lørdag og søndag er inkl i rejsens pris uanset om man er kør selv eller med fly. Under opholdet vil der lørdag aften være spændende RaceNight-arrangement med Jan Magnussen og F1 ekspert Peter Nygaard. Banen på Monza er Ferraris hjemmebane og med ægte italiensk temperament. Det betyder altid et løb med en fantastisk stemning. 

ÅRETS NYHED: Nu privat fly fra Roskilde og Sønderborg direkte til Milano Linate. I Sønderborg Lufthavn tilbydes gratis parkering og mødetid blot 30 min. før afgang.

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 31.08 2017 - 05.09 2017  - TUR 1 - Torsdagsfly fra Billund eller Kastrup
 • Flyarrangement 01.09 2017 - 03.09.2017  - TUR 2 - Fredagsfly fra Sønderborg
 • Flyarrangement 01.09 2017 - 03.09. 2017 - TUR 3 - Fredagsfly fra Roskilde
 • Flyarrangement 01.09 2017 - 03.09. 2017 - TUR 4 - Fredagsfly fra Billund
 • Kør selv arrangement med 2, 3 eller 4 overnatninger på hotel.
 • Entrebilletter


Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Fly fra København/Roskilde/Billund/Sønderborg  til Milano t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel**
 • Transport mellem hotel og F1-banen lørdag og søndag
 • 2 / 4 / 5 nætter på hotel 
 • 2 / 4 / 5 x morgenmad på hotellet
 • Entrebillet (ståplads) til banen torsdag, fredag, lørdag og søndag
 • RaceNight med Jan Magnussen og Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder

**TUR 4 er uden transfer fra lufthavn til hotel

Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, en bestilling er først registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Racenight

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Monza. Vi holder Grand Prix Tours RaceNight - en super aften med fælles hygge. Vi er i selskab med Jan Magnussen og F1 ekspert og journalist Peter Nygaard. Begge  kommer direkte fra pitten på Autodromo Nazionale Monza, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og lumre historier, som normalt er skjult for offentligheden.  En spændende aften med masser af Formel 1 snak. Grand Prix Tours er vært med lidt mad og drikke.

UDFLUGTER

SPECIALARRANGEMENT MARANELLO (min. 10 pers.)
Når du nu alligevel er til Formel 1 på Monza banen og ønsker den helt store herretur eller en ultimativ oplevelse i særklasse, så anbefaler vi tillægsarrangementet med testkørsel af Ferrari. Her er basis for opfyldelse af rigtige drengerøvsdrømme. Prøvekør f.eks. en ægte Ferrari F430 - og det hele foregår i Ferraris hjemby Maranello. Der er ca. 130 km fra Milano til Maranello. Udflugten finder sted mandag d. 4. september.
Pris pr. pers. kr. 2.990. Prisen inkluderer:

 • Bustransport fra hotel i Milano til Maranello t/r  
 • 10 minutters testkørsel i Ferrari F 430. (Der kan tilkøbes alternative biler)
 • Entre og rundvisning på Ferrari museet i Maranello
 • Busrundtur på Ferrari fabrikken
 • Frokost på den berømte legendariske Ferrari restaurant Montana (drikkevarer ekskl. i pris)
 • Engelsktalende guide


VINTUR (min. 16 pers.)
For grupper er der også mulighed for at lave en spændenda dag til en af områdets mange interessante vinområder. Både det eksklusive område med Barolo vine og det super populære område med Valpollicella vine ligger indenfor en rimelig afstand. Begge vinområder er verdensberømte og serverer virkelig klassevin. På turen kan vi tilbyde kyndig dansk vinkender og rejseleder. Prisen afhænger af hvor mange personer, der deltager, og om turen skal være inkl. middag med vin på en vingård.

TRANSPORT

Alle gæster, som har købt hotel og entrebillet, har transfer fra hotellet til banen inkl. lørdag og søndag.

Ophold uden billet

Ønsker nogle personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 700 pr. pers.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Program

Program for busarrangementer

Dag Program
Torsdag 31:08 TUR 1
Kl. 09.35 - Afrejse fra Billund  - Ankomst Milano Bergamo kl. 11.40
Kl. 09:00 - afrejse fra Kastrup - Ankomst Milano Bergamo kl. 11:05
Ved ankomst er der transfer fra lufthavnen til hotellet.
Der vil være mulighed for Pit walk torsdag eftermiddag. Transport til og fra banen er på egen hånd
Fredag 01.09

Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri disposition. Der er mulighed for at købe transport  til F1-banen og se træningen og de øvrige klasser. Alternativt kan man tage ind i centrum af den smukke by Milano. Der er let adgang til centrum med metroen.
Milano er en spændende by, som har masser at byde på - nyd en tur op på taget af domkirken - udsigten er fænomenal og bygningen et kapitel for sig selv. Ved domkirkepladsen er der masser af små hyggelige cafeer, restauranter og barer. Og i gaderne omkring finder du det hotteste indenfor mode og design. Skal du på den store oplevelsestur, så tag på tur med Hop-On-Hop-Off bussen - den giver et rigtig godt overblik i byen. 

TUR 4
Kl. 06.15 - Afrejse fra Billund - Ankomst Milano Linate kl. 09.50.

TUR 2 & 3
kl. 15.00 Afrejse fra Sønderborg med VIP fly
Kl. 16:00 Afrejse fra Roskilde med VIP fly
Kl. 19.00 Ankomst Milano Linate
Ved ankomst er der transfer fra lufthavnen til hotellet.

Ca kl. 20:45 fredagsmøde med Jan Magnussen.

Lørdag 02.09 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Monza banen.
Ca. kl. 17.30 - Transfer retur fra banen til hotel
Kl. 19.30 - Møde med Jan Magnussen og F1-ekspert Peter Nygaard til RaceNight. Mere information om arrangementet oplyses af turlederen. 
Søndag 03.09 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Monza banen.
Kl. 14.00 - Formel 1 på Monza start.
Kl. 19.00 - Afgang fra Milano Linate til Sønderborg og Roskilde.
Mandag 04.09 Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri disposition indtil hjemrejse. Evt. mulighed for tilkøb af udflugt til Maranello.
Tirsdag 05.09 Morgenmad på hotellet.
Ca. kl. 09:00 - Afrejse for de som skal med Ryanair til Billund og København
GENEREL INFO Mødetid i lufthavn er 2 timer før afrejse i Kastrup og Billund. I Sønderborg og Roskilde er det 30 min før afrejse. Der er dansk turleder på Monza fra fredag til mandag. Normalt vil I møde turlederen ved ankomst til Milano.

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 03. september 2017
  Banenavn   Autodromo Nazionale Monza
  Første Grand Prix   1950
  Banelængde   5,793 km
  Antal omgange   53
  Distance   306,720 km
  Banerekord   Rubens Barricello (2004)
  Vinder 2015   Lewis Hamilton
  Vinder 2016   Nico Rosberg


Monza er af mange anset som kongebanen indenfor Formel 1. Ikke bare er det et eksempel på en bane, der kombinerer fart og evner, men den har også hjerte og sjæl. Denne bane har været vidne til nogle af de bedste racerløb igennem tiderne, men også nogle af sportens værste ulykker. Navnene på fantastiske kørere og lyden fra motorerne fra de mange foregående år dvæler i de ældgamle træer, som omringer banen i den Royale park.

Arbejdet på banen begyndte i 1922 og var færdigt på under 6 måneder. Efter Brooklands og Indianapolis var det den 3. permanente racerbane, der så dagens lys. Med en BANKED oval intregreret i designet af road racing banen kom den totale længde af banen op på hele 10 kilometer. Listen over berømte sejre og forfærdelige ulykker er lang, men alle disse store øjeblikke kombineret er med til at gøre Monza til et af de mest magiske steder i Formel 1 kalenderen. For mange er der ikke andre baner, der indfanger sporten bedre end netop Monza. Italienerne kalder den for "La Pista Magica", som betyder den magiske bane, hvilket er en beskrivelse, ingen kan modsige.

Monza er samtidig en spændende og udfordrende højfarts-bane - måske Formel 1 sæsonens hurtigste. Selv med de “frosne” V8-motorer ligger topfarten omkring 350 km/t, og alene synet - og lyden! - af en vrælende Ferrari på Monzas langsider er rejsen til Italien værd. Banen, der har lagt asfalt til flere Formel 1-løb end nogen anden bane i verden, ligger i den kongelige park i Monza; cirka 15 kilometer nord for Milano. Højfarts-strækningerne afbrydes flere steder af langsomme chikaner, og her er der gode muligheder for overhalinger. Monza er altid en livlig bane, hvor især antallet af Ferrari-tilhængere er til at få øje på. De røde flag vejrer overalt i byen og på banen denne weekend. Og hvis der er noget italienerne kan, så er det at skabe god og intens stemning.

Lokal Guide

Milano er Norditaliens største by med omtrent 1,3 mio. indbyggere - med Monza og forstæder kravler dette tal  op på 7,5 mio. indbyggere. Byen er hovedstad i regionen Lombardiet og er uden tvivl landets økonomiske centrum, hvor også den italienske børs holder til. Byen har en god infrastruktur med et vidt forgrenet sporvejsnet og flere metrolinier. De mange gamle kanaler er efterhånden omdannet til stækt trafikerede boulevarder. Pulsen i Milano er, i sammenligning med andre italienske storbyer, hurtig, moderne og effektiv. De fleste vil ofte vurdere byen som værende mere central- end sydeuropæisk.

Milano er sammen med Paris Europas mode- og designby nummer ét. Her har alle de store italienske modefirmaer som Versace, Valentino, Armani og Dolce & Gabbana deres hovedkvarterer. Byen er et shoppingparadis, hvor store mode- og designhuse slår igennem for fuld styrke på de dyre boulevarder. Bliver dit kreditkort for rødglødende, kan der søges dækning i kvarteret omkring domkirken, hvor udvalget af butikker er mere varieret.

Men Milano er andet end mode. Det er også klassisk kunst og kultur. Byens operahus, det verdensberømte Teatro alla Scala, er en klassisk bygning, som du bare må forbi. Byen bugner af historiske pladser, kirker og palæer. F.eks. domkirken Duomo, som også er et “must” for alle førstegangsbesøgende. Kirkerummet kan rumme ikke færre end 40.000 mennesker, inden de røde lygter tændes. Og på taget findes en imponerende udendørs koncertsal. 

Indkvartering

Entrebilletter, Monza

Entrebilletter, Monza

Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen. 
Hotel Crowne Plaza, Linate, Milano

Hotel Crowne Plaza, Linate, Milano

Dejlig 4* hotel som ligger tæt på Milano Linate lufthavnen i et roligt kvarter med grønne områder.Der er trådløs internetadgang overalt på hotellet, og g&ae...