+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Incentive Rejser

Erhvervs Rejser

Incentive- og belønningsrejser

Giv en unik oplevelse til dine ansatte, og mærk kampgejsten og motivationen stige. Rejsen har til formål at anerkende og belønne medarbejdernes arbejdsindsats.

Som virksomhedsleder er det vigtigt at anerkende dine medarbejders arbejdsindsat...
Intet motiverer medarbejdere mere end guleroden ved en rejseoplevelse!

Hvad er incentive egentlig?
Ordet betyder helt kort ’incitament”. Indenfor rejsebranchen dækker navnet over grupperejser, hvor virksomheder inviterer deres medarbejdere på rejser og oplevelser, for at anerkende deres indsat, give dem en belønning og for at holde dem motiverede. En voksende trend som sniger sig frem overalt – ikke mindst i brancher, hvor det er svært at fastholde og rekruttere dygtige folk. Dette gælder fra den lille lokale håndværker til specialiserede produktionsmedarbejdere og kernemedarbejdere med et stort knowhow.

Incentive rejser er et populært værktøj!
Erfaringer og undersøgelser viser af at incentive rejser virker! Det skaber et stærkere socialt bånd blandt medarbejderne ikke mindst hvis det er virksomheder der har afdelinger flere steder i landet. Samtidig skal man ikke undervurdere værdien af den enkelte medarbejders følelse af anerkendelse i jobbet. Samlet set betyder det gladere og mere motiverede medarbejdere, der performer bedre og samtidig føler en større loyalitet overfor arbejdspladsen.  Ikke alene boostes arbejdsglæden – medarbejderne bliver samtidig de bedste ambassadører, når den skal tiltrække nye kræfter.

Gevinsten ved belønningsrejser:

  • Det ultimative motivations incitament

  • Store fællesoplevelser styrker fællesskabet og sammenhold blandt medarbejdere

  • Ægte booster til at tiltrække nye medarbejdere

Skab arbejdsglæde med rejser....

Belønningsrejser er det ultimative motivations- og inspirationsboost. Noget som der bliver talt om længe før og længe efter turen. Derfor er det også vigtigt at få lavet et program som indeholder det helt rigtige…

Eksperter med netværk
Her træder Grand Prix Tours ind som eksperten. Vi oplever ofte at motorsport er i centrum for rejsen, men også at der gerne må være ekstra lækkerier i “posen”. Med et kæmpe netværk og kreative tanker kan det meste lade sige gøre.  

  • Er i under 20 personer, så er mange fascineret af at prøvekøre deres egen Ferrari og besøge Ferrari museet i Maranello i Italien.
  • En anden sikker succes er eksklusiv Fredagsbrunch inkl. besøg i verdens højeste bygning Burj Khalifa under turen til F1 i Abu Dhabi.
  • Er i en større gruppe kan vi forsøge  med muligheden for “eksklusiv møde” med en kendis fra f.eks. ekspertpanelet.
  • Lidt mere jordnært men absolut lige så fed en oplevelse er “Run the Track” + “Garagemorgenmad” i forbindelse med 24 timers løbet på Daytona, USA.

Mulighederne er uendelige, og vi skræddersyr ud fra jeres ønsker og budget. Der findes noget til ethvert budget.

Inspiration.....

INCENTIVE / BELØNNING

Anerkend jeres medarbejderes arbejdsindsats med en incentive- og belønningsrejse. Intet motiverer som en rejseoplevelse, hvor medarbejderne mærker de er værdsat. Læs mere

Firmaarrangementer

Skal I fejre et godt resultat? Skal årets sommerfest afholdes i andre rammer? Eller skal der laves et “kick-off” der bliver husket…. Inviter dine kollegaer på en oplevelse de sent vil glemme. Læs mere

VIP arrangementer

Har i en særlig kundegruppe der skal forkæles, eller en bestyrelse som skal bruge ro til at tænke de store tanker. Måske en leverandør der skal “nurses”. VIP arrangementer er altid noget ganske særligt.  Læs mere

Dette er blot et par udvalgte forslag.
Men vi har mange flere og måske har i selv en helt ny ide…

Kontakt vores erhvervs afdeling....

Vores ekspert Kirsten Wichmann er klar til at hjælpe jer videre.

Book et møde eller ring på 7020 6383, så får vi sammen en snak om jeres ønsker.
Eller send en mail, så kommer i direkte i kontakt med vores erhvervsspecialist Kirsten Wichmann.