IMSA / WEC

FIA World Endurance Championship, eller blot WEC, er set med mange motorsportsfanatikeres øjne det største internationale sportsvognsmesterskab. Serien afvikles i afdelinger over hele verden, blandt andet på Le Mans, hvor 24-timersløbet i juni indgår som en del af mesterskabet.

IMSA WeatherTech Sportscar Championship, tidligere kendt som den amerikanske Le Mans-serie, er amerikanernes foretrukne sportsvognsserie. Det er her, Jan Magnussen har dystet mod konkurrenterne siden 1999. IMSA-serien er ligesom WEC inddelt i prototype- og GT-klasser, og flere IMSA-teams er også hvert år at finde på Le Mans – blandt andre Jan Magnussens team, Corvette Racing.

Hvert år laver vi 2-3 særarrangementer som vi sender ud i nyhedsbreve og tilbyder vore mange læsere. Det er spændende tiltag som kun de færreste kender og hvor interessen vokser eksplosivt. 

Ring evt på tlf. 7020 6383

Rolex 24 Daytona

Rolex 24 på daytona international speedway Tag med Grand Prix Tours og oplev Jan Magnussen, og flere andre dansker kæmpe om sejren på Daytona. En helt speciel og privat tur hvor vi kommer tæt på kørere og biler. Turen kan vælges med og uden flybillet. På turen bor vi på et lille hyggeligt ....Læs mere »
6 dageFra 11.590,-

Krydstogt med MSC Armonia i Caribien & Rolex 24 Daytona

ROLEX 24 Daytona og Krydstogt med msc Armonia i CARIBIEN Drømmerejsen - væk fra vinteren i Danmark.... Start med 5 dage i fuld fart til ROLEX 24 på Daytona Int. RaceCourt i Florida - her følger vi Jan Magnussens kamp i den hurtige Corvette. Fortsæt ferien med en uges krydstogt i Caribien og lad ....Læs mere »
13 dageFra 17.990,-

12 Hours of Sebring

12 HOURS OF SEBRING på SEBRING INTERNATIONAL RACEWAY WEC - IMSA - BIKE WEEK - Få det hele på en uge..... Det kan næsten ikke blive bedre! Sebring byder i 2019 på et unikt sportsvognsarrangement, hvor der fredag køres en afdeling af verdensmesterskabet, FIA World Endurance Championship, mens der dagen efter, lørdag køres ....Læs mere »
4 dageFra 9.990,-

12 Hours of Sebring & Cruise i Caribien

12 HOURS OF SEBRING + 1 uges KRydstogt i CARIBIEN WEC - IMSA - BIKE WEEK  og ikke mindst en uges krydstogt i Caribien. Den perfekte ferie for både ham og hende! Sebring byder i 2019 på et unikt sportsvognsarrangement med både en afdeling af verdensmesterskabet, FIA World Endurance Championship, og det legendariske 12 Hours ....Læs mere »
14 dageFra 19.990,-