IMSA / WEC

GP tours events

FIA World Endurance Championship, eller blot WEC, er set med mange motorsportsfanatikeres øjne det største internationale sportsvognsmesterskab. Serien afvikles i afdelinger over hele verden, blandt andet på Le Mans, hvor 24-timersløbet i juni indgår som en del af mesterskabet.

IMSA WeatherTech Sportscar Championship, tidligere kendt som den amerikanske Le Mans-serie, er amerikanernes foretrukne sportsvognsserie. Det er her, Jan Magnussen har dystet mod konkurrenterne siden 1999. IMSA-serien er ligesom WEC inddelt i prototype- og GT-klasser, og flere IMSA-teams er også hvert år at finde på Le Mans – blandt andre Jan Magnussens team, Corvette Racing.

Hvert år laver vi 2-3 særarrangementer som vi sender ud i nyhedsbreve og tilbyder vore mange læsere. Det er spændende tiltag som kun de færreste kender og hvor interessen vokser eksplosivt. 

Ring evt på tlf. 7020 6383

Rolex 24 Daytona

Rolex 24 på daytona international speedway Tag med Grand Prix Tours og oplev Jan Magnussen, og flere andre danskere kæmpe om sejren på Daytona. Turen kan vælges med og uden flybillet. På turen bor vi på et lille hyggeligt og enkelt hotel ved Daytona Beach kun 10 km fra banen. Der er dansk turleder med på turen. Fredag har vi en privat rundvisning på Daytona International Speedway med Christina Magnussen. En spændende tur med tid til både at se Amerikas svar på 24 timers Le Mans og opleve et par af Floridas spændende ....Læs mere »

Krydstogt med MSC Armonia i Caribien & Rolex 24 Daytona

ROLEX 24 Daytona og Krydstogt med msc Armonia i CARIBIEN 14 dage med fuld fart og masser af biler kombineret med afslapning I Caribien. Du tager med til Daytona International Speedway og oplever Rolex 24/Imsa med flere kendte danskere i feltet og slut af med et krydstogt fra Miami til Cuba inkl. all inklusive – rejs 23. januar fra KUN 17.990 Tag med til Rolex 24/IMSA WeatherTech Sportscar Championship– amerikas svar på 24 timers Le Mans. Rolex 24 køres på den flotte Daytona International Speedway bane i Florida, hvor du kan følge flere danske topkørere ....Læs mere »

12 Hours of Sebring

12 HOURS OF SEBRING på SEBRING INTERNATIONAL RACEWAY WEC - IMSA - BIKE WEEK - Få det hele på en uge..... Det kan næsten ikke blive bedre! Sebring byder i 2019 på et unikt sportsvognsarrangement, hvor der fredag køres en afdeling af verdensmesterskabet, FIA World Endurance Championship, mens der dagen efter, lørdag køres det legendariske 12 Hours / "1000 miles" of Sebring – en afdeling af det amerikanske IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Turen kan vælges som kort og intensiv udgave med ren motorløb ....Læs mere »

12 Hours of Sebring & Cruise i Caribien

12 HOURS OF SEBRING + 1 uges KRydstogt i CARIBIEN WEC - IMSA - BIKE WEEK  og ikke mindst en uges krydstogt i Caribien. Den perfekte ferie for både ham og hende! Sebring byder i 2019 på et unikt sportsvognsarrangement med både en afdeling af verdensmesterskabet, FIA World Endurance Championship, og det legendariske 12 Hours of Sebring – en afdeling af det amerikanske IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Dette krydres med Bike Week i Daytona og en uges krydstogt i Caribien. Hvad mere kan man ønske sig.... Forresten... kender i historien med ....Læs mere »