+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Vital Hotel Styria, Fladnitz

Østrigs Grand Prix

Vital Hotel Styria, Fladnitz

PANORAMAUDSIGT MIDT I NATURPARK

Midt i Almenland naturpark ligger dette dejlige 4* hotel og venter på at byde dig indenfor til charme og god stemning. En oase af ren idyl ligger her og venter på jer. I modtages med stor gæstfrihed og hotellet er absolut lækkert og indbydende.

Hotellet ligger midt i Almenlands Naturpark og byder på fine muligheder for at opleve den vidunderlige natur med bjerge, skove og enge. Der er ca. 20 km til Graz og 90 km til F1 banen og GP Tours Camp.

Hotellet byder på et lækkert wellness område, her er der motionslokale, saltvandsbassin og en sauna. Alt hvad der skal til for at få den mest afslappende start eller afslutning på dagen.

Hotellets 49 værelser er indrettet med øje for velvære, afslapning og nydelse. Her er en smuk udsigt og alle værelser er udstyret med alt du har behov for såsom: tv, hårføn, spejl og gratis wi-fi.

Køkkenet er traditionelt god mad med fokus på de lokale råvare. Morgenbuffeten er fremragende med et stort udvalg… en perfekt måde at starte dagen på. Til frokost og aftensmad er restauranten åben for a la carte. Parkeringen her er gratis.

1,5 KM TIL CENTRUM

KVARTPENSION

GRATIS PARKERING

FRI WI-FI

1 RESTAURANT

BAR

POOL OG SAUNA

90 KM TIL BANEN

BELIGGENHED