+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar

Hollands Grand Prix

Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar

CENTRAL BASE TÆT PÅ TUSISTATRAKTIONER

Dette lækre 4 stjernede hotel ligger i skønne grønne omgivelser, tæt på strand, shopping, restauranter og andre turist attraktioner. Van der Valk ligger centralt i den travle konge resident by – Wassenaar, lige uden for Haag. Musikalske og kulturelle arrangementer fylder gaderne med højt humør og glade mennesker. Tag på opdagelse i området på gå ben eller lej en cykel på hotellet, her er masser af gå- og cykelruter.

Hotellets 92 luksuriøse værelser er alle med gratis Wi-Fi, fladskærms tv, hårtørrer, mini køleskab, te- og kaffe faciliteter. Efter en god nats søvn, får den store varierede morgenmadsbuffet dig op i gear. Her er alt lige fra røræg med bacon til frisk frugtsalat. Hotellets restaurant får leveres lokale råvarer af høj kvalitet. Maden er traditionel med et tvist af hotellets egne standarder og værdier. Restauranten er anerkendt får sin sublime madoplevelser, og gæster udefra kommer hele dagen for at opleve maden. Efter en dags begivenheder kan du tage plads på terrassen, nyde en let snack og et glas koldt drikke. Skulle solen være for hård er der parasoller til rådighed.

Her er gratis parkering på hotellets egen rummelig parkeringsplads. Det gæstfri personale står altid klar til at hjælpe, om det gælder vejledning til hvad dagens aktiviteter eller eventuelle mangler på hotellet.

6 KM TIL CENTRUM

KVARTPENSION

GRATIS PARKERING

FRI WI-FI

1 RESTAURANT

BAR

INGEN POOL

43 KM TIL BANEN

BELIGGENHED