+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Ruby Princess

Rolex 24 Daytona & Krydstogt

Ruby Princess

VELKOMMEN TIL RUBY PRINCESS

Ruby Princess er et imponerende krydstogtskib, der er en del af Princess Cruises’ flåde. Ruby Princess er kendt for sin elegante atmosfære, luksuriøse faciliteter og spændende rejseruter.

Ruby Princess er et af de største skibe i Princess flåden og ombord finder du alt hvad du måtte forvente af et luksus krydstogtskib.  Det 4+ krydstogtskib byder på mange forskellige restauranter, barer og cafeer, samt imponerende underholdning.

Ruby Princess er kendt for sin smukke og raffinerede indretning. Skibet har en imponerende blanding af moderne designelementer og klassisk elegance. Passagerer ombord kan nyde rummelige kahytter, luksuriøse suiter og en række offentlige områder, der tilbyder en behagelig atmosfære.

Du kan finde både specialrestauranter og buffetrestauranter ombord på Ruby Princess, og derudover tilbydes en bred vifte af aktiviteter for både børn og voksne, herunder biograf, fitnesscenter, tennisbane, swimmingpools og spapools.

Ruby Princess byder på fantastiske shows i teateret, koncerter og film i biografen, og herudover er der flere forskellige lounger, et kasino og natklubber, så underholdningen stopper ikke fordi solen går ned.

Kahytterne findes i forskellige typer, alle er dog elegant indrettet med behagelige senge, køleskab, aircondition, garderobe, hårtørrer, tv og værdiboks, derudover er der badeværelse med brus i alle kahytter.

Ruby Princess er en bemærkelsesværdig krydstogtsoplevelse, der tilbyder komfort, luksus og en bred vifte af faciliteter til sine passagerer. Uanset om du er på udkig efter afslapning, eventyr eller underholdning, vil Ruby Princess med sikkerhed opfylde dine forventninger og give dig en uforglemmelig rejseoplevelse.

HELPENSION

JA (MOD BETALING)

12

4

4