+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Rixos Bab Al Bahr, Ras al-Khaimah

Rixos Bab Al Bahr, Ras al-Khaimah

Er du til luksus og et enestående hotel, så er Rixox Bab Al Bahr destinationen for dig.
Dette 5-stjernede hotel er stort og ekslusivt og ligger på den kunstige ø, Marjan Island i Ras Al Khaimah. Det første man lægger mærke til er de pyramideformede bygninger som ligger spredt mellem palmerne. Hotellet ligger helt ned til stranden og du har derfor let ved at tage an afkølende dukkert i det krystalklare blå hav. Det der gør dette hotel unikt, er dets All inclusive koncept, hvor stortset alt er inkluderet. Fra hotellet er der 25 km til Ras Al Khaimah bycentrum, 80 km til Dubai og 70 km til Dubai lufthavn.

Hotellet råder over 650 værelser og suites og disse er moderne og luksuriøst indrettet.
Værelserne er indrettet med b.la. fladskærms-tv, minibar, elkedel m.m. Der er mulighed for at få værelser/suiter med balkon og panoramaudsigt over havet.

Du kan vælge mellem 14 spisemuligheder på hotellet, så der vil helt sikkert være noget til alle aldre og smagsløg. Der findes på stedet 1 buffetrestaurant, hvor du finder et stort udvalg af internationale retter, 6 á la carte-restauranter, hvor der er et varieret udvalg på menu kortet og hvor du kan prøve retter fra hele verden. Der findes adskillige barer og der er enda 1 natklub på hotellets område. En ting er sikkert – du kommer ikke til at gå sulten i seng eller kede dig.

Der er mulighed for at holde formen ved lige i det veludstyrede fitness-center og afslapningen kan klares i hotellets pools eller ved resortets egen strand.

BELIGGENHED