+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Rendezvous Hotel, Singapore

Singapores Grand Prix

Rendezvous Hotel, Singapore

STILFULDT HOTEL NÆR CENTRUM OG SHOPPING

Det stilige 4* Rendezvous Hotel er beliggende i Singapores historiske kunstkvarter bare 5 minutters gang fra metroen, så der er nem adgang til formel 1 banen. Ligeledes har du blot 10 minutters gang til den store shoppinggade, Orchard Road.

Den flotte restaurerede hotelbygning er fra kolonitiden og gemmer på mange faciliteter. Rendezvous Hotels prisvindende restaurant, Strait Cafe, serverer morgenmad, frokost, eftermiddagste som buffeter. Om aftenen er der både buffet og a-la-carte menu, og inden middagen kan du slappe af med en drink i en af de komfortable lænestole i den hyggelige lobbybar. Hotellets balinesisk inspirerede udendørs pool indbyder også til afslapning og livsnydelse, samtidig med at wellnessafdelingen både har dampbad og spa-faciliteter. Der er også et fitnesscenter på hotellet til at få pulsen op. Den døgnåbne reception hjælper til med valutaveksling og bagageopbevaring og kan også arrangere udflugter.

Værelserne er flotte og holdt i lyse, venlige farver. De er ca. 26 m2 store og udstyret med aircondition, gratis wi-fi, 49” fladskærms-tv, minikøleskab, faciliteter til at lave kaffe og te, safetybox, skrivebord og en hyggekrog. Badeværelserne har bruser, hårtørrer og gratis toiletartikler.

1.500 M TIL CENTRUM

KVARTPENSION

PARKERING MOD TILLÆG

FRI WI-FI

1 RESTAURANT

BAR

UDENDØRS POOL

1.400 M TIL BANEN

BELIGGENHED