+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Relax Resort Kreischberg

Østrigs Grand Prix

Relax Resort Kreischberg

VELVÆRE I DEN ØSTRIGSKE NATUR

Dette 4* resort er lokaliseret midt i det naturskønne og vidunderlige vandre og skiområde Kreischberg. Mulighederne for aktiviteter er mange både for de adrenalin søgende, de historisk interesserede og alle imellem. Find nostalgien frem og hop på toget “Murtalbahn” tager dig gennem den smukke østrigske natur.

Der findes omkring 90 værelser hvilket giver personalet rig mulighed for at servicere gæsterne. Værelserne er elegante og hyggelige. Alle er udstyret med tv, telefon, internet, minibar, hårtørre og kosmetik spejl. Familie værelser er også en mulighed på dette resort hvis man ønsker mere plads eller er mere end 3 personer.

Ingen resort uden et wellness område. Her kan du starte eller slutte dagen ud med ren afslapning. Her er både pool, finsk- og biosauna, dampbad og et fitness lokale.

I restauranten finder du et bredt udvalg og menuen rummer alt fra Østrigsk og ungarske retter til internationale delikatesser og veganske alternativer. Morgenmads buffeten venter på dig hver morgen så du starter dagen ud på bedste vis. Trænger du til en lille snack og god cocktail så er Lobby baren og Carver Pub stedet for dig.

15 KM TIL CENTRUM

KVARTPENSION

PARKERING MOD TILLÆG

FRI WI-FI

1 RESTAURANT

BAR

POOL OG SAUNA

66 KM TIL BANEN

BELIGGENHED