+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Radisson Blu Hotel, Doha

Qatars Grand Prix

Radisson Blu Hotel, Doha

STORT OG SOFISTIKERET HOTEL CENTRALT I DOHA

4* Radisson Blu Hotel i Qatar er et populært valg. Hotellet ligger centralt i Doha med restauranter og shopping i nærheden. Der er 3500m til Doha Corniche som er byens store trækplaster. Hotellet er som en hel by i sig selv beliggende i en moderne bygning der falder naturligt ind i omgivelserne, hvor nyt og gammelt står side om side i den flotte hovedstad midt i ørkenen. 

Hotellet byder på en dejlig have med 2 poolområder, solsenge og poolbar med alkoholfrie drikke. Hotellet er et populært spisested med et udvalg af 8 restauranter og 5 caféer der er åben i løbet af dagen., Vælg mellem et forbløffende udvalg af internationale og lokale retter, fra sushi og karry til bøffer og pizza. Nyd en drink efter middagen i en af de 6 barer. Desuden bydes på stilfuld biblioteksbar, Dohas største underholdningsnatklub Qube samt fitness og health-center.

Opholdet er i standardværelse på ca. 27m2 med store panoramavinduer. Her er tv, telefon, hårføn, safeboks, kaffe og te faciliteter samt fri wifi. Opholdet er med morgenmad.

2000M

MORGENMAD

GRATIS PARKERING

FRI WIFI

8 RESTAURANTER

6 BARER

2 POOLS

30 KM

BELIGGENHED