+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Peninsula Excelsior Hotel, Singapore

Peninsula Excelsior Hotel, Singapore

Er en central beliggenhed et krav for dit besøg i Singapore, så er hotel Peninsula Excelsior et rigtig godt bud. Hotellet ligger i hjertet af Singapore og med kun 5 minutters transport, har du mulighed for at opleve Singapore fra højden, via en af Singapores nyeste landmærker – det berømte hotel og Casino, Marina Bay Sands, hvor man fra dens Skydeck har 360 graders udsigt over Singapore by.

Det 4 stjernede Peninsula Excelsior hotel er moderne indrettet med træmøbler og velvalgte farvekombinationer. Værelserne vender ud mod enten Singapore floden eller Esplanaden, hvor Esplanaden bla. giver mulighed for at opleve udendørs teater via The Esplanade Theatre eller verdensklasse shopping i Esplanade mall. De rummelige værelser har faciliteter som gratis wi-fi, minibar, aircondition og værdiboks og der vil være gratis toiletartikler til rådighed på badeværelset ved ankomst.

Gæsterne kan slappe af og nyde en dukkert i en af hotellets 2 pools og nyde et veltilberedt måltid i hotellets egen restaurant hvis sulten melder sig. Ønskes formen at holdes ved lige, sker dette via hotellets veludstyrede fitness center og efter en træningssession kan man få pulsen ned i det udendørs spabad.
Hotellets personale er utrolig venlige og servicemindede og de står klar til at hjælpe med spørgsmål om alt fra transport til billetter til attraktioner.

Den centrale beliggenhed gør det nemt at bevæge sig rundt i byen på gåben og mange attraktioner og oplevelser ligger i kort afstand fra hotellet. Ønsker man hellere at bruge metroen, så ligger City Hall Metro Station, kun en kort gåtur væk.

BELIGGENHED