+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Parkway Inn Hotel, Baku

Aserbajdsjans Grand Prix

Parkway Inn Hotel, Baku

UNIK AFSLAPPENDE ATMOSFÆRE I HJERTET AF NICE

Baku er en fascinerende by, som overrasker mange. Velholdte og moderne bygninger er en stor del af byen, hvor du ikke langt fra centrum finder dette 4*Hotel. Hotellet har ry for sin høje standart når det kommer til rengøring og dets imødekommende personale. Byens varetegn “Flame Towers” ligger små 4km fra hotellet. Her er det tydeligt, at byen ikke kun består af gamle smalle gader. Med kun 3 minuters gågang til metroen, er der rig mulighed for at udforske de mange moskéer, museer, cafeer og parker.

Trænger du til at slappe af efter en masse indtryk i byen, er hotellets spa en oplagt mulighed. Spa og sauna er frit tilgængeligt for gæsterne og der er mulighed for tilkøb af bl.a. massage. Overalt på hotellet er der fri wi-fi. De 45 værelser afspejler resten af hotellets raffinerede atmosfære. Her finder du alt hvad der behøves – minibar, tv, hårtørre, aircondition og bløde slippers. Dagen starter ikke bedre end med en god morgenbuffet. Her er der måde nationale og internationale specialiteter, så du ikke skal gå dagen i møde på tom mave.

Søger du inspiration til hvor dagen skal gå hen er personalet altid klar på at give et tip eller to med på vejen. Der er mulighed for hurtig ind- og udtjekning.

2 KM TIL CENTRUM

KVARTPENSION

PARKERING MOD TILLÆG

FRI WI-FI

1 RESTAURANT

BAR

SPA OG WELNESS

4,1 KM TIL BANEN

BELIGGENHED