+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Hotel Parco Dei Principi, Rimini

Emilia Romagna Grand Prix

Hotel Parco Dei Principi, Rimini

FØRSTE PARKET TIL STRAND OG BY!

Midt på Adriaterhavets Riviera finder du dette elegante 4* hotel. Kun få minutter fra den historiske del af Rimini hvor du finder masser af butikker, restauranter og barer. Med udsigt til havet er der rig mulighed for at nyde hotellets placering fra første sekund.  Dette 3 generationers gamle hotel er bevaret autentisk, men stadig med et moderne tvist.

Stranden finder du på den anden side af gaden. Hotellet har sit eget område hvor der er mulighed for at låne strandparaply og liggestole. I løbet af dagen er der underholdning. På de varmeste dage er en pool et must til at blive nedkølet. Den finder du foran hotellet hvor der også er jacuzzi. Er du mere til solbadning kan du ligge og drømme dig hen på sol terrassen, så du er klar til flere mindeværdige oplevelser. Hotellets personale står klar til at yde høj service og guider dig til at finde de forskellige seværdigheder du higer efter at opleve.

De 43 rummelige værelser er indrettet i italiensk moderne stil. Flere værelser er med balkon eller panorama udsigt, og på alle værelser finder du gratis wi-fi, minibar, aircondition og hårtørrer. Start dagen i morgenmadsbuffeten som indeholder alt hvad hjertet begærer. Tager du en dag på hotellet kan frokost og aftensmad bestilles i receptionen.

I CENTRUM

KVARTPENSION

GRATIS PARKERING

FRI WI-FI

MORGENMADS LOKALE

BAR

POOL

87 KM TIL BANEN

BELIGGENHED