+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Oakwood Residence Hanoi

Oakwood Residence Hanoi

5* OAKWOOD RESIDENCE Hanoi

Ønsker du et ophold i rolige omgivelser og lækre lejligheder i lækker design, men hvor der stadig er nemt og bekvemt at komme fra A –B, så gør du et godt køb på Oakwood.
Bemærk, det er et residens og ikke et 5 stjernet hotel. Din indkvartering i 1 eller 2 værelses lejligheder er af høj høj standard, mens faciliteterne ikke er 5 stjernede. Når det så er sagt, har du alt hvad du skal bruge og skal du bruge mere har du cafeer, supermarkeder og restaurant i kort gåafstand.Ferielejlighederne er rummelige, flotte og veludstyrede med køkken m. microown, køleskab, komfur, ovn, kaffemaskine m.m. og til alle lejligheder hyggelig opholdsstue med sofa og TV. Du har ligeledes en god balkon.
Der er 24 timers reception på hotellet som desuden har bar, snackbar, restaurant, roomservice, gratis WiFi. Der er infinity-pool, indendørs pool, spa, jacuzzi, træningscenter, sauna. Så komplekset har alt hvad du skal bruge.
Fra Oakwood har du 5 km til det absolutte centrum af Hanoi og der er ca. 12 km til F1 banen. Opholdet er med kontinental morgenmad.

1 værelses lejlighed : pæn stor soveværelse med stor dobbeltseng, indbydende badeværelse med hårtørrer, badekåbe, tøfler, toiletartikler.
Kombineret stue og køkken med sofa, TV og udstyret køkken. Mulighed for opredning i stuen. Balkon til alle lejligheder

2 værelses lejlighed : 2 separate soveværelser, det ene med dobbeltseng og den anden med 2 enkeltsenge.
indbydende badeværelse med hårtørrer, badekåbe, tøfler, toiletartikler. Kombineret stue og køkken med sofa, TV og udstyret køkken. Mulighed for opredning i stuen. Balkon til alle lejligheder.

BELIGGENHED