+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Norwegian Epic

Rolex 24 Daytona

Norwegian Epic

BLIV BLÆNDET AF NORWEGIAN EPIC

Norwegian Epic er et fantastisk krydstogtskib, hvis underholdning har vundet flere priser. Baren for underholdningen holdes højt med to imponerende shows; Burn the Floor og Priscilla, Queen of the dessert.

Underholdningen bliver leveret i den flotte teatersal, der bidrager til at give dig en uforglemmelig aften. Men det er ikke kun teater du kan underholde dig med, også koncerter, vandland og escape room, og meget andet bidrager til at hele familien kan nyde dagene ombord på Norwegian Epic.

Du fornemmer med det samme det episke tema, når du træder ind på skibet, hvor det flotte og hyggelige design byder dig velkommen ombord.

Ombord på skibet er der aktiviteter og underholdning for hele familien, og med et stort udvalg af barer, cafeer og restauranter er der rigeligt at vælge imellem, når familien samles om spisebordet.

Kahytterne er fordelt på flere forskellige kategorier, men fælles for dem er, at de er stilfuldt indrettet og som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internet (mod betaling), minibar og en værdiboks.

HELPENSION

JA (MOD BETALING)

14

17

2