+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

MSC Virtuosa

Abu Dahbis Grand Prix

MSC Virtuosa

ET ELEGANT OG INNOVATIVT KRYDSTOGTSKIB

MSC Virtuosa er et af de nyeste og største skibe i MSC’s voksende skibsflåde. Et elegant og ikke mindst innovativt skib, hvor der hele vejen igennem er tænkt på energieffektivitet og miljø.

Skibet tilbyder et af de bedste vandlande ombord på et krydstogsskib med 3 vandrutsjebaner og et udvalg af pools samt et sportskomplex, hvor du og din familie kan fornøje jer med en lang række sportsspil. Centralt i skibet finder du promenaden, Galleria, som er fyldt med restauranter og butikker samt live musik og underholdning ved aftenstid. Langs arkaden er der butikker, restauranter og hyggekroge, ligesom skibets atrium går igennem i den ene ende. Her er typisk livligt med musik og underholdning flere gange om dagen og aftenen. Rundt om poolen ligger Safari bar og flere udendørs spa-bade. Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs.

Med en længde på 331 meter og sine 19 dæk, har MSC Virtuosa plads til 6330 passagerer og en besætning på op til 1700 medarbejdere. MSC Virtuosa har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks.

8 KM

DELPENSION

NEJ

JA

16 RESTAURANTER

14 BARER

4 POOLS

32 KM

BELIGGENHED