+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Metropolitan Hotel, Dubai

Abu Dhabis Grand Prix

Metropolitan Hotel, Dubai

HISTORISK HOTEL I MODERNE “KLÆDER”

Metropolitan Hotel Dubai er i dag et pulserende og raffineret 4* hotel beliggende på Sheik Zayed Road.  Tilbage i 1979 var “The Met”, som det populært blev kaldt, Dubais førende hotel og en institution sig selv. I 2013 lukkede dørene i – og samtidig afgav chefen et løfte om at genoplive hotellet i en ny udgave. Det skete i 2016 og resultatet ses her.

Hotellet ligger på den store hovedgade som binder Dubai sammen. 600m fra hotellet ligger metroen hvor der er 3 stop til Dubai Mall og Burj Khalifa samt 5 stop til Dubai Marina og Jumerei Beach. Hotellet byder på fine kulinariske oplevelser og ikke mindre end 5 restauranter og barer – herunder den populære Restaurant Don Corleone og den engelske pub The Red Lion. På taget ligger hotellets hyggelige poolområde med plads til at dase i liggestol og slappe af. Ønsker man mere sol og strand tilbydes Special Rates på søsterhotellet Habtoor Grand som ligger direkte ud til Jumerai Beach. Hotellet tilbyder også fitness til de aktive samt et mindre spaområde.

Samtlige værelser på hotellet har aircondition, minibar, fladskærms-tv, kaffe og tefaciliteter samt eget badeværelse med badekar eller brusebad.

I Dubai

Kvartpension

Gratis parkering

FRI WIFI

5 Restauranter

Flere barer

Pool

95 Km til banen

BELIGGENHED