+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Mercure Hotel Den Haag Central

Hollands Grand Prix

Mercure Hotel Den Haag Central

AUTENTISK HOTEL MIDT I DEN HAAG

Kommer du i bil eller med bus er dette hotel nemt og nærliggende placeret. Placeret i centrum ligger dette autentiske 4* hotel. Til trods for den nemme adgang, befinder du dig i hjertet af byens underholdning og shopping område. Der er gåafstand til banegården og blot 15 minutter til stranden, alt er inde for rækkevide.

Alle værelser er behageligt indrettet med komfortable senge og alt det nødvendige for en god ferie, så som: føntørre, pengeskab, tv, fri wi-fi, minikøleskab samt te- og kaffe faciliteter. Personalet har service i højsædet og står klar til at hjælpe dig, hvis der mod forventning skulle være behov for dette. Ønsker I forslag til hvor dagens tur skal gå hen, er de også altid klar med forslag og vejledning heromkring.

Start dagen i hotellets lækre morgenmadsbuffet, hvor der er rigeligt at stille sulten med. Skulle sulten trænge sig på i løbet af dagen, finder du et hyggeligt brasseri på hotellet, som har a la carte både til frokost og aftensmad. Når gaderne er gået tynde og du tænger til at slappe af, efter en begivenhedsrigdag, er baren et oplagt sted at afslutte dagen. Snak om morgendagens planer over jeres yndlingsdrikke til de bløde toner af barens musik.

BEMÆRK: City tax 5,35 euro pr. pers. pr. nat afregnes direkte til hotellet.

I CENTRUM

KVARTPENSION

PARKERING MOD TILLÆG

FRI WI-FI

1 RESTAURANT

BAR

INGEN POOL

47 KM TIL BANEN

BELIGGENHED