+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Marina Mandarin, Singapore

Marina Mandarin, Singapore

Det 21-etage høje Marina Mandarin hotel , er til gæsten der ønsker en fantastisk central placering i hjertet af Singapore og hvor gæstfrihed og service vægtes meget højt. Det 5-stjernede hotel tilbyder værelser i høj standard og med udsigt fra første parket til Singapores Skyline. Hotellet er perfekt placeret for gæsten, der ønsker at udforske byen på egen hånd og med bare 10 minutter til metrostationen City Hall , er det nemt at navigere rundt i storbyens mange bydele og attraktioner.

Værelserne er stilfuldt og moderne indrettede, med afkølende klimaanlæg, gratis Wi-Fi, satelitt-tv, værdiboks og kaffemaskine/te-kedel på værelset.

Hotellets restaurant serverer et stort udvalg af internationale samt lokale retter og ønsker man, at vedligeholde formen under sit ophold, er der mulighed for det i hotellets døgnåbne og veludstyrede fitnesscenter, tennis eller squashbane. Er man derimod mere til afslapning, kan dette gøres i wellness-centeret, der er udstyret med jacuzzi, damprum og dampbade.

Hotellets personale er flersproget og yder en høj service overfor hotellets gæster, hvilket også afspejler sig i gæsternes gode anmeldelser og anbefalinger.

BELIGGENHED