+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Karting Syd – H6 Villatelt

Le Mans

Karting Syd – H6 Villatelt

 HYGGE OG LUKSUS I STR XTRA LARGE…

H6  Villatelte – Luksustelt på Le Mans med ekstra meget plads

Er du træt af små telte, luftmadrasser, ingen plads m.v.? Med andre ord, er du blevet for magelig til camping på den primitive facon? Med vore populære H6 Villatelte har vi fundet den perfekte løsning.

H6 Villatelte med plads helt op til 6 personer. I denne model deler man sovekabinen op med 3 personer i hver sovekabinen. En virkelig god løsning til de, der gerne vil have lidt mere plads og komfort og samtidig få en god pris pr. person.

H6 Villateltene er beregnet til mellem 4-6 personer. Er I 4 pers. bliver prisen højere, mens det ved 5 og 6 personer er ret gunstigt.

H6 Villatelte er primært i grøn/gul kanvas stof og med vinduer. Teltene giver fuld ståhøjde og der er plads til havemøbler indenfor i tilfælde af dårligt vejr. I kan lyne forsiden helt op, så I kan sidde under teltdugen og nyde en blanding af sol og skygge. I teltet er der 2 separate sovekabiner. I kabinerne finder I 1 dobbelt og 1 enkelseng.

I teltet findes et sæt havemøbler bestående af et plasticbord og stole. Der strøm trukket til teltet således I har mulighed for lidt lys, når mørket falder på, samt mulighed for at oplade mobiltelefon og lignende.

Vi gør opmærksom på at strømstikket ikke kan levere nok strøm til et lille køleskab, elkedel, mini aircondition eller lignende, da der er meget begrænset strøm kapacitet på pladsen.

Tilkøb: Sovepose eller “SOV GODT” PAKKE

“SOV GODT” PAKKE pris kr. 395 pr. pers.
Pakken består af dyne, pude og linned.
Ved køb af denne pakke står dit telt klar ved ankomst med opredt senge.

Bemærk – H6 Villatelte skal forlades søndag kl. 11.00.

1500m til village

Ingen pension

Parkering mod tillæg

Ingen wifi

Grand Prix Tours køkken

Grand Prix Tours bar

Ingen pool

100m til banen

BELIGGENHED