+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Karting Syd – 2 pers Bungalow

Le Mans

Karting Syd – 2 pers Bungalow

BUNGALOWS GIVER LIDT MERE PRIVATLIV…

Bungalows til 2 pers

De velkendte og populære Race Bungalows på Karting Syd fås i 2 udgaver. Denne model består af det der i virkeligheden er en ”boligcontainer” – opdelt i 2 separate rum.  Her bor du først og fremmest lunt og tørskoet – også i tilfælde af regn…

Du bor i en 20 fods ”container-bungalow” der er delt med en væg i midten. Det vil sige en container opdelt i 2 dele og indrettet som 2 dobbeltværelser med egen indgang og eget vindue til hvert værelse. En container er ca. 5,70 m lange – det betyder at et værelse i en Bungalow er ca. 2,80m x 2,30m bredt. Højden er over 2,00m, så der er ingen problemer med at stå oprejst.  Bunden er fast og tør uanset hvor meget det regner. Døren kan låses og der udleveres 1 nøgle pr. værelse.

Bungalows er indrettet med senge med tilhørende skummadras, og der er plads til 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng i hver. Dertil kommer et dejligt sæt havemøbler bestående af et plasticbord og tilhørende stole. Der er lys og adgang til strømstik så telefoner og lignende kan oplades i bungalowen. Vi gør opmærksom på at stikket ikke kan trække strøm til et lille køleskab, elkedel, mini aircondition eller lignende.

OPGRADER MED EN “SOV GODT” PAKKE: Tilkøb en “sov godt” pakke, så står din 2 pers. Bungalow hyggeligt og klar ved ankomst med opredt seng, dejlig dyne og pude.

Bemærk bungalows skal forlades søndag kl. 12.00

1500m til village

Ingen pension

Parkering mod tillæg

Ingen wifi

Grand Prix Tours køkken

Grand Prix Tours bar

Ingen pool

100m til banen

BELIGGENHED