+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Karting Syd – Race 2 Bungalow

Le Mans

Karting Syd – Race 2 Bungalow

RACE BUNGALOWS GIVER LIDT MERE PRIVATLIV…

Race Bungalows til 2 pers.

De velkendte og populære Race Bungalows på Karting Syd fås i 2 udgaver. Denne model består af det der i virkeligheden er en ”boligcontainer” – opdelt i 2 separate rum.  Her bor du først og fremmest lunt og tørskoet – også i tilfælde af regn…

Du bor i en 20 fods ”container-bungalow” der er delt med en væg i midten. Det vil sige en container opdelt i 2 dele og indrettet som 2 dobbeltværelser med egen indgang og eget vindue til hvert værelse. En container er ca. 5,70 m lange – det betyder at et værelse i en Bungalow er ca. 2,80m x 2,30m bredt. Højden er over 2,00m, så der er ingen problemer med at stå oprejst.  Bunden er fast og tør uanset hvor meget det regner. Døren kan låses og der udleveres 1 nøgle pr. værelse.

Race Bungalows er indrettet med senge med tilhørende skummadras, og der er plads til 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng i hver. Dertil kommer et dejligt sæt havemøbler bestående af et plasticbord og tilhørende stole. Der er lys og adgang til strømstik så telefoner og lignende kan oplades i bungalowen. Vi gør opmærksom på at stikket ikke kan trække strøm til et lille køleskab, elkedel, mini aircondition eller lignende.

Tilkøb: Sovepose eller “SOV GODT” PAKKE

“SOV GODT” PAKKE pris kr. 395 pr. pers.
Pakken består af dyne, pude og linned.
Ved køb af denne pakke står dit telt klar ved ankomst med opredt senge.

Bemærk bungalows skal forlades søndag kl. 11.00

1500m til village

Ingen pension

Parkering mod tillæg

Ingen wifi

Grand Prix Tours køkken

Grand Prix Tours bar

Ingen pool

100m til banen

BELIGGENHED