+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Hotel voco Dubai, Dubai

Abu Dhabis Grand Prix

Hotel voco Dubai, Dubai

TÆT PÅ BÅDE STRAND, CENTRUM OG NATTELIV

Dette 5* hotel bringer Dubai indenfor med panoramavinduer fra gulv til loft på såvel værelser som i restauranterne. Læn dig tilbage og nyd udsigten over den pulserende by. Lokationen bliver ikke bedre – med udsigt til Sheik Zayed Road og Jumeirah Beach.

Alt, hvad du får behov for på din ferie, finder du her. I princippet kunne du sagtens blive her uden at skulle forlade hotellet. Fitnesscenteret har et bredt udvalg af udstyr og maskiner, forkæl dig selv med en en spa behandling, inden du fortsætter afslapningen i dampbad eller sauna. Er du mere til en dukkert i den udendørs pool, er det også en mulighed, ligesom solsengene står til fri afbenyttelse. Værelserne er nyligt renoveret og moderne indrettet, så du har alt til dit ophold. Slap af foran det store smart-tv, tag et dejligt langt bad og slip bekymringerne – her er alt, du skal bruge lige fra shampoo til hårtørreren.

Morgenmad er inkluderet, og med de mange restauranter og caféer skal du ikke gå langt for at finde frokost, aftensmad og selv cocktails. Til forskel fra de andre bydele i Dubai er afstanden her altid kort, og det er let at komme rundt, hvad enten det er til fods, med taxa eller metro. Personalet står altid klar til at hjælpe, hvor de kan og gør deres bedste for at yde den bedst mulige service til hver gæst.

 

I CENTRUM

HELPENSION

GRATIS PARKERING

FRI WI-FI

4 RESTAURENTER

4 BAR

POOL OG SPA

116 KM TIL BANEN

BELIGGENHED