+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Hotel L’Univers, Nice

Monacos Grand Prix

Hotel L’Univers, Nice

FRANSK CHARME OG CROISSANTER!

Midt i den franske storby Nice ligger Hotel L’Univers. Et stilfuldt 3* hotel med en central beliggenhed 400m fra stranden og 900m fra den gamle bydel. Der er 1000m til banegården. Hotellets udvendige charme stammer fra den gule kolonitidsfacade, som virkelig bidrager til stemningen.

Inde i receptionen står et hjælpsomt personale klar til at give jer det bedste ophold. Man bor i gåafstand til alle de lokale aktiviteter og shopping. Der serveres en let morgenbuffet i restauranten. Der er også en salgsautomat med kolde drikkevarer på 1. etage og en opholdsstue med tv, hvor man kan slappe af.

Værelserne er i fransk stil og hører ikke til de største. De har en varieret indretning med en indbydende atmosfære og fransk charme. Alle er med aircondition, WiFi, fladskærms-tv med satellitkanaler, safebox samt hårføn.

Her er man virkelig omringet af sjæl og charme. Få mest muligt ud af opholdet og udforsk denne skønne Middelhavsby når i ikke er på Formel 1 banen. Vær opmærksom på at hotellet ikke har egen parkering. Der findes offentlig parkering i gåafstand. Tag til hotellet først, så hjælper de gerne med vejledning til parkering!

900 M TIL CENTRUM

KVARTPENSION

PARKERING MOD TILLÆG

FRI WIFI

INGEN RESTAURANT

INGEN BAR

INGEN POOL

23 KM TIL BANEN

BELIGGENHED