+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Hotel Golden Tulip, Aix en Provence

Hotel Golden Tulip, Aix en Provence

TIL DEN SOM VIL FORKÆLES

Den tidligere, elegante hovedby Aix-en-Provence indbyder til et afslappet, og autentisk besøg. Den ældre del af byen er et yderst interessant besøg med markeder, forretninger og imponerende arkitektoniske bygninger. Byens store allé består af charmende restauranter, cafeer og butikker på den ene side, mens den modsatte side er præget af ældre, fredede palæer.

Hotel Golden Tulip er et moderne 4 stjernet hotel, hvor man kan koble helt fra med en middagslur, god bog eller et dyp, ved hotellets skønne pool område. Er du mere til en hyggelig atmosfære i bløde stole og sofaer, så kan du nyde en dejlig ro på hotellets terrasse, hvor tørsten også kan blive slukket. Og aller vigtigst, så ligger hotellet kun 50 kilometer fra banen.

Hotellets værelser er dekoreret i rolige farver, og udstyret med aircondition, fladskærms-tv, safebox, kvalitets-seng og dyner. Badeværelset er ensuite med bruser, badeprodukter fra deres Body Care Bar og udstyret med en hårtørre.

Den lokale, friske og hjemmelavede morgenmad bliver serveret i hotellets buffet restaurant, hvor man også kan bestille fra a la carte menuen, hvis sulten trænger på senere på dagen. Hotellets bar serverer lokale drinks, og ugens specialitet hver dag fra kl. 15:00.