+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Hotel Daytona Beach Resort, Daytona

Rolex 24 Daytona

Hotel Daytona Beach Resort, Daytona

DEJLIG POOLOMRÅDE DIREKTE UD TIL STRANDEN

Stort og velfungerende hotel beliggende med direkte adgang til kæmpe privat strand. Hotellet har 24 timers reception, uden- og indendørs pool, fitness center og pool restaurant. Hvis vejret tillader det er der en dejlig solterrasse med pool der vender direkte ud mod stranden.

Værelserne er rummelige og der tilbydes forskellige typer. Alle har minikøkken faciliteter, så du selv kan sørge for din morgenmad. Der tilbydes 3 værelses typer:

  • Studioværelser m. køkkenniche, køleskab og balkon. Værelset er indrettet med 2 queensize senge. Der må være max 4 personer, men vær OBS – du sover i 2 små dobbeltsenge.
  • Suiter – Stort værelse med soveværelse med 2 queensize senge og stueafdeling med stor sofa, der kan reddes op til seng. Med køkkenniche.
  • King Suite – Et stort værelse med stor dobbeltseng og sovesofa. Med køkkenniche.

Hotellet har en super beliggenhed direkte ud til stranden og 12 km fra Daytona International Speedway. I nærområdet ved hotellet findes flere indkøbsmuligheder med supermarked, apotek m.m. ligesom der er flere typisk amerikanske restauranter. Der er 4 km til centrum af Daytona Beach.

4 KM TIL CENTRUM

INGEN PENSION

GRATIS PARKERING

FRI WI-FI

1 RESTAURANT + POOL SNACK

POOLBAR

UDENDØRS OG INDENDØRS POOL

12 KM TIL BANEN

BELIGGENHED