+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Holiday Inn Montreal Centreville, Montreal

Canadas Grand Prix

Holiday Inn Montreal Centreville, Montreal

SUPER CENTRALT I BYMIDTEN MELLEM CHINATOWN OG OLD TOWN

I hjertet af Montreal bor vi i gåafstand til byens mange glæder. Til den ene side ligger Chinatown med nogle himmelske restauranter, og 200 m derfra ligger Gamle Montreal med de små hyggelige gader, butikslivet og charmen. Faktisk er det vanskeligt at bo mere centralt. Lige overfor ligger Montreal Convention Center. Det er muligt at gå til F1 banen på øen Ile Notre Dame, men der er 6-7 km dertil. Tag metroen noget af vejen.

Hotellet er et godt og stemningsfuldt hotel uden at være prangende. Her er de ting man skal bruge i velholdte og ordentlige omgivelser. Nævnes kan  f.eks. en hyggelig bar, restaurant Chez Chiné (som i øvrigt er ganske glimrende og nærmer sig lidt gourmetstil), et lille fitnesscenter samt pool og sauna. Receptionen er døgnåben og hjælper gerne med forslag til restauranter, byture og lignende.

Værelserne er forholdsvis store og velindrettede, som man ser det på de internationale hotelkæder. Værelserne er på 24-30 m2 og er indrettet med fladskærms-tv, hårtørrer, køleskab, kaffe- og tefaciliteter og aircondition. Dertil kommer gratis wi-fi. Hotellet tilbyder parkering mod tillæg.

I centrum

Morgenmad

Tillæg for parkering

Fri wi-fi

1 restaurant

Bar

Lille indendørs pool

7 km til banen

BELIGGENHED