+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Holiday Inn Miami Beach, Miami

Miamis Grand Prix

Holiday Inn Miami Beach, Miami

OCEANFRONT HOTEL PÅ COLLINS AVENUE

Velkommen til en førsteklasses beliggenhed – direkte ud til stranden på Miami Beach!  Et tropisk inspireret Beach hotel fra 1950´erne, som er renoveret op til flere gange. Udover den enestående beliggenhed med Atlanterhavets sandstrande som baghave, så ligger hotellet i South Beach med få hundrede meter til Miami Beachs Boardwalk. Følg promenaden ind til den berømte Art Deco-verdenen i South Beach med et kæmpe udvalg af shopping, restauranter og pulserende natklubber.

Om dagen kan der måske blive tid til at slappe af et par timer ved det store poolområde med udsigt over stranden eller nyde hotellets tropiske have med hængekøjeoase; en fantastisk måde at tilbringe en solrig eftermiddag. I Paradise Cafe byder hotellet på gode måltider fra 07.00 morgen til 22.00 aften – og det med udsigt over poolen og haven. Ved poolen ligger Tiki bar som byder på lette frokostretter og stort udvalg af cocktails og andre drikke. I lobbyen ligger Blue Parret som også serverer drinks. For de aktive er der et lille fitnesscenter.

Pænt stor værelser på ca. 25m2. Alle er indrettet med safebox, aircondition, fladskærmstv samt kaffe og the faciliteter. Desuden byder hotellet på trådløse wifi. Der er privat parkring på hotellet mod tillæg – 38-40 USD i døgnet.

500m

Morgenmad

Ja, mod tillæg

Gratis wifi

Cafe og snackbar

Poolbar og loungebar

Ja

25 km

BELIGGENHED