+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Grand Pacific Hotel, Singapore

Singapores Grand Prix

Grand Pacific Hotel, Singapore

KLASSISK KVALITETSHOTEL MED PERFEKT BELIGGENHED

Hotel Grand Pacific er med sin centrale placering i Bugis kvarteret, det perfekte udgangspunkt for dig, der ønsker at få så meget som muligt ud af dit besøg i storslåede og pulserende Singapore.

Hotellet er beliggende på hovedgaden Victoria Street kun et stenkast fra en lang række af Singapores store udvalg af attraktioner og oplevelser. Afstanden til centrum er bare 1 km, og indenfor gåafstand, finder du blandt andet Boat Quay, Tanjong Pagar, og formel 1 ruten ligger bare 900 m væk. Området er kendt for sine mange museer, religiøse templer og mange shoppingmuligheder i shoppingdistrikterne Bugis Junction, Raffles City og Suntec City. Undergrundsstationen Dhoby Ghaut MRT er kun en kort spadseretur fra hotellet, og der er derved nem adgang til at transportere sig rundt i byen.

Ønsker du at nyde en afslappende dag i solen, er dette en mulighed på hotellets solterrasse og dertilhørende udendørs pool. Lokale retter kan købes i hotellets populære restaurant, mens tørsten kan slukkes med en drink fra hotellets bar. Receptionen er døgnåben og tilbyder bl.a. valutaveksling, og bagageopbevaring, mens personalet gerne hjælper med tips og idéer til oplevelser under dit ophold. Der findes også et fitnesscenter på hotellet.

Hotellet råder over 240 røgfrie værelser, fordelt på 16 etager. Værelserne er med en størrelse på ca. 27 m2 ganske rummelige og har gulvtæppe og pæne møbler i varme farver. De er lydisolerede og udstyret med aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, radio, minibar, safetybox og skrivebord. Der er udsigt til byen. Badeværelserne har bruser og badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er adgang til gratis internet på samtlige værelser.

1 KM TIL CENTRUM

KVARTPENSION

PARKERING MOD TILLÆG

FRI WI-FI

1 RESTAURANT

BAR

UDENDØRS POOL

900 M TIL BANEN

BELIGGENHED