+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Glamping Telt, Douglas

TT Race på Isle of Man

Glamping Telt, Douglas

GLAMPING, ALIAS CAMPING…

Tæt på smørhullet ved det gamle Old Boys fodboldanlæg i Douglas (Blackberry Lane) ligger teltlejren. Mere centralt bliver det ikke. Herfra er der 2 minutters gang til banen (Govornors Bridge) og 10 minutters  gang til Isle of Man TT Grandstands – her hvor alle festligheder finder sted med bl.a. Fan Park. Det er iøvrigt også her teams holder til. Selve lejren er stemningsfuld med faciliteter i kraft af fodboldanlæggets klubhus. Douglas centrum med byens promenade og utallige restauranter og barer ligger omkring 3 km fra lejren.

Teltene har god plads med en diameter på 5 meter og ståhøjde på godt 3 meter, hvor det er højest. De er i Tipi stil og er lavet i lækkert canvas i lyse farver og  inspireret af indiandertelte. Hvert telt er som udgangspunkt indrettet til 2 personer. De er enkelt indrettet med madrasser på gulvet samt tilhørende dyner og puder. Dertil kommer et par stole og et lille bord og en lanterne for hyggens skyld. Teltene står opredte og er klar til indflytning. Der findes ikke strøm i teltet så en powerbank vil være guld værd at have med i tasken. I lejerens klubhus er der også mulighed for at kunne oplade sine ting.

I lejren er der adgang til toilet og badefaciliteter i klubhuset. Bemærk at der er begrænset varmt vand – de bedste chancer for et varmt bad er om natten. Lejren er indrettet, så der kan købes mad og drikke – herunder engelsk morgenmad. Maden i lejren er ikke nogen kulinarisk oplevelse, men man får mad i maven. Der er supermarked i nærheden og bager i Douglass. Sky TV viser highlights fra løbet rundt omkring på skærme i området. Der er ladestationer til rådighed ved klubhuset. Hele området er røgfrit. Der er fri wifi i lejren men der tages forbehold for stabilitet samt mange brugere.

Der kan være køligt på Isle of Man, så tag lidt varmt tøj med. Er vejrudsigten ikke fantastisk kan en termojakke var yderst fantastisk.

3000 meter

Ingen pension

Ingen parkering

Fri wifi

Mange restauranter

Mange barer

Ingen pool

1000 meter