+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Glamping Telt, Douglas

TT Race på Isle of Man

Glamping Telt, Douglas

GLAMPING, ALIAS GLAMOURS CAMPING…

Tæt på smørhullet ved det gamle Old Boys fodbold anlæg i Douglas ligger denne moderne Teltlejr. Mere centralt bliver det ikke. Herfra er der 2 minutters gang til banen (Govornors Bridge) og 10 minutters  gang til Isle of Man TT Grandstands – her hvor alle festligheder finder sted med bl.a. Fan Park. Det er iøvrigt også her teams holder til. Selve lejren er stemningsfuld med fine faciliteter i kraft at fodboldanlæggets klubhus. Douglas centrum med byens promenade og utallige restauranter og barer ligger omkring 3 km fra lejren.

Teltene har god plads med en diameter på 5 meter og ståhøjde på godt 3 meter hvor det er højest. De er i Tipi stil og oser af hygge og charme. De er lavet i lækkert canvas i lyse farver og  inspireret af indiandertelte. Hvert telt er som udgangspunkt indrettet til 2 personer. De er indrettet med madrasser på gulvet samt tilhørende dyner og puder. Dertil kommer et par stole og et lille bord og en lanterne for hyggens skyld. Teltene står opredte og er klar til indflytning.

I lejren er der adgang til toilet og badefaciliteter i klubhuset. Lejren er indrette så der kan købes mad og drikke – herunder en god engelsk morgenmad. Sky TV viser highligts fra løbet rundt omkring på skærme i området.  Der er ladestationer til rådighed ved klubhuset. Hele området er røgfrit. Der er fri wifi i lejren men der tages forbehold for stabilitet samt mange brugere.

3000 meter

Ingen pension

Ingen parkering

Fri wifi

Mange restauranter

Mange barer

Ingen pool

1000 meter