+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

ALPS RESORTS Ferienpark Kreischberg, Kreischberg

Østrigs Grand Prix

ALPS RESORTS Ferienpark Kreischberg, Kreischberg

FERIEN-PARK KREISCHBERG STUDIO LEJLIGHEDER

På 30 m² tillbyder den hyggelige 1-værelses lejlighed plads til op til 3 personer.
Studiet har et stue-soveværelse med en dobbeltseng, en udtrækssovesofa til én person. Der er fladskærms-tv. Fra spisebordet er der udgang til den tilstødende altan.
Badeværelset er udstyret med badekar, toilet og bidet (hårtørrer og sæbedispenser til rådighed).

Tekøkkenet har bestik og (madlavnings)fade, en keramisk kogeplade (2 plader), en mikroovn, en opvaskemaskine og et køleskab med fryser samt en filter- eller kapselkaffemaskine. Du kan låne en brødrister og kedel i receptionen.

Et lille ALPS RESORTS startsæt med opvasketableter, opvaskemiddel (20 ml), svamp, affaldspose, renseklud og viskestykke står klar til din ankomst.
WLAN er tilgængeligt gratis.

Check-in kl. 16.00 – 20.00 Check-out kl. 10.00

Der betales ved ankomst et depositum på 100€ der blokeres på kreditkort og frigives ved afrejse, når lejligheden er afleveret i sammen stand, som I modtog den i.

I receptionsbygningen findes et lille supermarked, hvor der kan købes det mest nødvendige. I receptionen kan der bestilles morgenbrød til afhentning dagen efter, spørg i receptionen efter bestillings- og afhentningstidspunkter.

Ca. 400 m. fra receptionen ligger byens bager. Der er 1,5 km til nærmeste SPAR købmand.
Der er fri afbenyttelse af ferieresortets Wellness og der er sengelinned, håndklæder, slutrengøring og den lokale turistskat inkluderet.

6 KM. TIL CENTRUM

GRATIS

WIFI SVINGENDE DÆKNING

NEJ

NEJ

1 POOL

66 KM TIL BANEN

BELIGGENHED