+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Expo, Le Mans

Expo, Le Mans

Expo

Expo er for mange den eneste rigtige lejr på Le Mans. Lejren som mange gæster har elsket gennem tiden – ikke mindst på grund af beliggenheden tæt på hovedindgangen. Der er blot 1000m til Le Mans lufthavn hvortil du kan flyve direkte fra Danmark når du rejser med Grand Prix Tours. Vil du aflægge et besøg i lejren på Karting Syd er det en gåtur på ca. 15-20 min. Som Grand Prix Tours gæst har du fri adgang til denne lejr og alle arrangementer.

I 2016 vil Camp EXPO igen være den rolige, men hyggelige Grand Prix Tours lejr. Her er plads til at hygge sig med en øl ude foran sit eget telt. Den er særdeles velegnet for de som sætter pris på en lejr med færre fællesarrangementer og samtidig gerne vil være meget tæt på start og mål. Pladsen er bemandet med personale fra Grand Prix Tours. Her er bl.a. informationstavle, ligesom der kan veksles/hæves penge, mv. Traditionen tro er der også en god og veludstyret bar i teltet. Om morgenen kan der købes dejlig morgenmad og om aftenen kan man købe dagens ret. TIl frokost vil der være forskellige former for snack. Ønsker man et større udvalg, kan vi anbefale at besøge Karting Syd.

Lejeren er mest beregnet som en kør selv camp, men det vil også være muligt at købe en bus eller flyrejser hertil. Der tilbydes opstillede Racetelte, SuperRace-telte og XL-telte.

Hyggetelt med bænke og borde udendørs og indendørs
Bar og mulighed for at købe mad
Mulighed for at følge løbet på TV
Pladsen er indhegnet
Egne bad og toilet facilitter.

Vi gør opmærksom på at egne mad og drikkevarer ikke må nydes ved bænke og borde i eller udenfor fællestelt på Karting Syd og Expo.

BELIGGENHED