+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Wohlfühlpension Egger-Feiel, Skt. Ruprecht

Østrigs Grand Prix

Wohlfühlpension Egger-Feiel, Skt. Ruprecht

ØSTRIGS CHARME HOS FAMILIEN BACHER

Hos familien Bacher venter østrigsk gemütlichkeit, lyse og dejlige værelser og en flot ny lejlighed fra 2021 med plads til 5 personer. Den hyggelige pension Egger-Feiel ligger i den lille ferieby Skt. Ruprecht ob Murau, og med 9 km til selve Murau. Der er 72 km Red Bull Ring og Camp GP.

Wohlfühlpension Egger-Feiel har et hyggeligt indrettet fælles opholdsrum, finsk sauna (mod betaling), dejlig have og terrasse. Der er gratis parkering og gratis Wi-Fi.

Vælg mellem værelser eller lejlighed.

Alle værelser har eget bad/toilet, tv, Wi-fi, hårføn og naturligvis sengelinned og håndklæder. Opholdet er med morgenmad og lokal city tax.

Lejligheden på 60m² med 2 komfortable soveværelser, hver med tv. Moderne badeværelse med bruseniche, håndklæder, hårtørrer og separat toilet. Et hyggeligt køkkenalrum med fuldt udstyret køkken: Nespresso-maskine, elkedel, opvaskemaskine, mikroovn, brødrister, ovn, komfur, køleskab og service. Fra køkkenet er der adgang til balkonen/udestue. Opholdet er uden forplejning, men inklusive slutrengøring og lokal city tax. Morgenmad kan tilkøbes på stedet til €15,50 pr. person/dag.

5 KM TIL CENTRUM

UDEN PENSION

GRATIS PARKERING

FRI WI-FI

MORGENMADS LOKALER

INGEN BAR

Ingen pool

72 KM TIL BANEN