+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Diva Hotel, Bahrain

Bahrains Grand Prix

Diva Hotel, Bahrain

UNIK OG NATURSKØN UDSIGT I DEN DYNAMISKE OG MODERNE BY

Blot 10 km fra lufhavnen ligger dette 4*hotel midt i den dynamiske og moderne bydel Juffair med en unik og naturskøn udsigt ud over Manama-bugtens azurblå vand. I receptionen står det gæstfri personale klar til at tjekke dig ind. De byder dig velkommen til et hotel med fitness, spa og wellness faciliteter og som prikken over i’et – en pool på taget. Standarden og servicen er høj og de velindrettede værelser matcher dette. De indbydende værelser fordeler sig på 11 etager og er udstyret med alt du har behov for; pengeskab, aircondition, tv, bruser, highspeed wi-fi, te- og kaffefaciliteter. Raffineret design skaber en moderne oase med elegance.

Gå på opdagelse i de omkringliggende gader hvor restauranter, shopping og masser af interessante kreative og spændende udflugter og aktiviteter står i kø.

Morgenmadsbuffeten finder du i den afslappende café, hvor traditionel mad har fået et sofistikeret twist. Udover morgenmaden tilbydes både á la carte frokost og aftensmad. Er en sportsbar eller en cocktailbar mere dig, så findes dette også indenfor hotellets vægge.

1 KM TIL CENTRUM

KVARTPENSION

INGEN MULIGHED FOR PARKERING

FRI WI-FI

2 RESTAURANTER

LOUNGE & BAR

POOL OG SPA

33 KM TIL BANEN

BELIGGENHED