+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Costa Toscana

Spaniens Grand Prix

Costa Toscana

EN FLYDENDE OPLEVELSE MED ØJE FOR TEKNOLOGI; KOMFORT OG MILJØ

Et krydstogt på Costas nye flagskib, Costa Toscana, vil blive en rejse du sent vil glemme. Shows og underholding leveret af internationale artister venter på dig. Det samme gør pool områder, vandland, aktiviteter, spa, fitness og mange andre ting.

Ombord finder du skønne køkkener. Her er et bredt udvalg af italienske og internationale restauranter. Friske råvare særligt udvalgt til de forskellige restauranter som varriere lige fra familierestauranter til gourmetretter. Forkæl dig selv med en afslappende behandling i spa området og slut dagen af med en cocktail i baren. Underholdningen er uendelig og de sene aftener åbner for teater, livemusik og dansegulv. Skibet ligger i særdeleshed op til en feire med ren afslapning spækket med oplvelser.

Med en længde på 338 meter og sine 20 dæk, har Costa Toscana plads til 6.730 passagerer og en besætning på op til 1700 medarbejdere. Costa Toscana har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med dobbeltseng, skrivebord, TV, telefon, safetyboks, eget bad og toilet m.m.

5,3 km

Helpension

NEJ

JA

11

19

13

31 km

BELIGGENHED