+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Causeway 353 Hotel, Melbourne

Australiens Grand Prix

Causeway 353 Hotel, Melbourne

BO GODT LIGE I SMØRHULLET

Et stilfuldt 4* storbyhotel beliggende midt i smørhullet af Melbourne. Herfra er der blot 300 m til det travle butikscenter Bourke Street Mall og shoppinggaderne. Hotellet er omgivet af internationale restauranter, caféer og sjove butikker, og du finder et af Melbournes bedste butiksområder lige uden for døren.  Der er 25 min. kørsel til lufthavnen. Der er ca. 5 km til Albert Park, hvor F1 banen er beliggende.

Der er en god stemning på hotellet og fin service fra personalet. Hotellet er et ægte byhotel og råder ikke over så mange faciliteter udover de flotte værelser og den gode beliggende. Der er dog et godt fitnesscenter, sauna samt døgnåben reception. Desuden findes egen restaurant, der er åben til morgenmad, frokost og middag.

Moderne og flotte værelser med aircondition og gulvtæppe. Samtlige værelser er udstyret med LCD-tv med udvalgte kabelkanaler, værdiboks, minibar, mikroovn, skrivebord, strygefaciliteter samt mulighed for at lave kaffe og te. Der er desuden badekåber, tøfler og hårtørrer. Der tilbydes gratis trådløs internet overalt på hotellet.

300 M TIL CENTRUM

KVARTPENSION

OFFENTLIG PARKERING MOD TILLÆG

FRI WI-FI

1 RESTAURANT

INGEN BAR

INGEN POOL

5 KM TIL BANEN

BELIGGENHED