+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Camping FC STER, Francorchamps

Camping FC STER, Francorchamps

TIL DIG SOM VIL BO SIMPELT MEN GODT!

Som gæst med GP Tours til Spa Circuit bliver du indkvarteret på Gul Camping, som er en af de to officielle campingområder. Gul Camping (Francorchamps) er beliggende ca. 1 km fra La Source-indgangen (nær Gold 8 standplads). De 2 officielle campingpladser er midlertidige. De opsættes kun i forbindelse med race weekend. Gul Camping er på den officielle fodboldbane. Den gule campingplads er generelt roligere end Grøn Camping og har også en mere jævn undergrund. Denne plads er forbeholdt campister, der ønsker at være i et område, tæt på banen. På området kan man få slukket tørsten i den midlertidige opsatte bar.

Hver standplads er 40m2 inklusive plads til parkering af 1 bil. Man skal selv medbringe telt, campingvogn eller lign. Der må være op til 5 pers pr. standplads. Der er ikke mulighed for tilslutning til strøm eller vand. Som gæst bør man være opmærksomme på, at faciliteterne er enkle og af en midlertidig karakter – Der findes bad og toilet på pladsen men et begrænset antal brusere er til rådighed (mod et mindre gebyr). Vi gør opmærksom på at der er et stort antal gæster på begge pladser og at antal toilet og vaskefaciliteter er begrænsede. Ønsker man mere luksuriøse forhold henviser vi til vores rejser med ophold på hotel

Vigtige informationer ved ophold:

Campingpladserne er åbne fra torsdag kl. 08.00 til mandag kl. 11.00. Det er ikke muligt at komme ind mellem 22:00 og 07:00.

Ved ankomst skal der betales et depositum på 20 Euro i kontanter for rengøring af standplads. Disse betales tilbage ved afrejse, hvis pladsen forlades opryddet.

Ophold på pladsen er på egen hånd. GP Tours har ingen medarbejdere på pladsen.